Αυτοπροσωπογραφια Βίνσεντ Βαν Γκογκ, Βίνσεντ Βαν Γκογκ
Αυτοπροσωπογραφια Βίνσεντ Βαν Γκογκ, Βίνσεντ Βαν Γκογκ
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.784
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Οικονομικές λύσεις σε πίνακες ζωγραφικής με την κορυφαία ποιότητα της αγοράς. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τους πίνακες στην διάσταση, την τεχνοτροπία και την κατασκευή που σας ταιριάζει. Πινακες ζωγραφικης, αντιγραφα. Εκτυπώστε την φωτογραφία σας, πατήστε "Οι φωτογραφίες μου" στο κάτω μέρος και δείτε πως.

Αυτοπροσωπογραφία 1889
Ο Βαν Γκογκ φιλοτέχνησε μεγάλο αριθμό αυτοπροσωπογραφιών, αφήνοντας μας μια σειρά από πορτρέτα του σπάνιας ψυχολογικής διεισδυτικότητας. Επειδή θεωρούσε την προσωπογραφία το σημαντικότερο ζωγραφικό είδος και λόγω έλλειψης ανθρώπων να ποζάρουν γι αυτόν, καλλιτεχνούσε τον εαυτό του.
Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο άσυλο απεικόνισε τον εαυτό του σε στάση τριών τετάρτων, ντυμένος με ασυνήθιστα φροντισμένο και κομψό τρόπο. Τα μαλλιά του είναι χτενισμένα προς τα πίσω, αφήνοντας ακάλυπτο το μέτωπο του. Η κάπως επιθετική έκφραση του προσώπου του δηλώνει υπερδιέγερση, ενώ το βλέμμα του εμπνέει κάποιο φόβο. Τα φρύδια του είναι σχεδόν ενωμένα και το στόμα του ελαφρώς διπλωμένο προς τα κάτω. Η προσωπογραφία δείχνει γενικά βλοσυρό άνθρωπο, κλεισμένο στον εαυτό του. Ο τρόπος εκτέλεσης του έργου αναδεικνύει εξάλλου το ψυχολογικό στοιχείο. Σε ολόκληρο τον πίνακα κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα, το οποίο αντανακλάται ακόμη και στο δέρμα του προσώπου, στα χείλη και τα μαλλιά, βυθίζοντας τη μορφή σε ένα εξωπραγματικό φως. Στο έργο αυτό, ο Βίνσεντ εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη συμβολική λειτουργία του χρώματος και τη χρήση της «ευαίσθητης» πινελιάς. Το σακάκι είναι ζωγραφισμένο με κυματοειδείς γραμμές οι οποίες επαναλαμβάνονται πολύ πιο έντονες και στο φόντο, μεταδίδοντας μια αίσθηση ψυχικής αναστάτωσης και διαρκούς αγωνίας.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Ζωγράφος


Νέες παραλαβές


Art by Nikos Costantareas