Έναστρη Νύχτα, Βίνσεντ Βαν Γκογκ
Έναστρη Νύχτα, Βίνσεντ Βαν Γκογκ
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.671
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Μέσο όρο: 5 (6 γνώμες)

 


Artivity

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τους πίνακες στην διάσταση, την τεχνοτροπία και την κατασκευή που σας ταιριάζει. Εκτυπωμενοι πινακες σε καμβά Φτιάξτε τον δικό σας πίνακα ζωγραφικής. Πινακες μοντερνοι για τον αγαπημένο χώρο σας. Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στο σαλόνι σας.

Έναστρη νύχτα 1889
Ο Βαν Γκογκ επιδίωκε να ζωγραφίσει τη φυσική πραγματικότητα ωστόσο μια από τις πολλές δυσκολίες στην επιδίωξη του αυτή ήταν η απεικόνιση του νυχτερινού ουρανού, η οποία ξεπεράστηκε με τη χρήση κεριών. Μολονότι ο Βίνσεντ ζωγράφισε τον πίνακα εκ του φυσικού, το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ρεαλιστικό είναι. Η εξημμένη φαντασία του καλλιτέχνη μεταμορφώνει το νυχτερινό τοπίο σε ένα είδος συμπαντικού πανοράματος. Ο ουρανός μοιάζει να φωτίζεται από κομήτες, οι οποίοι γυρίζουν ιλιγγιωδώς, δημιουργώντας δίνες φωτός, ενώ το Αρλ δείχνει βυθισμένο σε μια υπερφυσική απόκοσμη ατμόσφαιρα.
Ο πίνακας μοιάζει ζωντανός και παλλόμενος, πολύ προσεκτικά δομημένος. Η διαγώνια γραμμή των βουνών που τονίζεται από μια σειρά κίτρινων κυματισμών, διασχίζει την επιφάνεια του πίνακα σε όλο το πλάτος σαν ο γαλαξίας να έχει κατέβει στο επίπεδο του ορίζοντα. Οι κυκλικές ή σπειροειδείς πινελιές που σχηματίζουν τα άστρα, διαμορφώνουν και τα δένδρα, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα ανάμεσα στα σπίτια. Το οξυκόρυφο καμπαναριό αναπαράγει τη φόρμα του μοναχικού κυπαρισσιού, η σκοτεινή σιλουέτα του οποίου δεσπόζει σε πρώτο πλάνο.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Ζωγράφος


Νέες παραλαβές


Art by Nikos Costantareas