Ο Θρίαμβος της Γαλάτειας, Ραφαέλο Σάντσιο (Ραφαήλ)
Ο Θρίαμβος της Γαλάτειας, Ραφαέλο Σάντσιο (Ραφαήλ)
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.656
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Λαδοτυπία υψηλής ποιότητας. Γνωρίζετε ότι με παραγγελίες από 80 ευρω έχετε δωρεάν έξοδα αποστολής σε ΟΛΗ την Ελλάδα; Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στο γραφείο σας. Η πλούσια θεματολογία σε πίνακες, κάνει την Artivity να ξεχωρίζει, καθώς σίγουρα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τον πίνακα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Ο Θρίαμβος της Γαλάτειας c.1512
Νωπογραφία 295 x 225 εκ. Ρώμη, Βίλα Φαρνεζίνα
Ο Θρίαμβος της Γαλάτειας είναι τοιχογραφία που ολοκλήρωσε το 1512 ο Ιταλός ζωγράφος της Αναγέννησης, ο Ραφαήλ, και που βρίσκεται Βίλλα Φαρνεζίνα στη Ρώμη στους πρόποδες του Τζανίκολο εμπνευσμένος από κλασικά κείμενα και με ύφος κλασική γλυπτικής. Η Φαρνεζίνα χτίστηκε από έναν τραπεζίτη από τη Σιένα, τον Αγκοστίνο Κίτζι, έναν από τους πλουσιότερους άντρες του καιρού του. Αργότερα η οικογένεια Φαρνέζε απέκτησε και μετονόμασε το κτίσμα. Η τοιχογραφία είναι εμπνευσμένη από τη μυθολογία και το έργο του Οβίδιου και αποτελεί κομμάτι μιας σειράς έργων που κοσμούσαν την ανοιχτή πινακοθήκη στο κτίριο, μια σειρά που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Στην ελληνική μυθολογία, η όμορφη Νηρηίδα Γαλάτεια ερωτεύτηκε το βοσκό Άκι. Ο σύντροφός της, ο μονόφθαλμος Κύκλωπας Πολύφημος, αφού κυνήγησε τους δύο εραστές, εκτόξευσε ένα τεράστιο κοντάρι και σκότωσε τον νέο. Ο Ραφαήλ δεν ζωγράφισε κάποιο από τα κύρια περιστατικά της αφήγησης. Επέλεξε τη στιγμή της αποθέωσης της νύμφης όπου ο αδέξιος γίγαντας Πολύφημος τραγουδά ένα τραγούδι αγάπης στην όμορφη Νηρηίδα και ότι εκείνη, έχοντας επιβιβασθεί σε ένα όστρακο-άρμα που σέρνουν δύο δελφίνια, γελά με το τραγούδι του, ενώ μια χαρούμενη παρέα από άλλα θαλάσσια πλάσματα τριγυρίζει δίπλα της (νύμφες και τρίτωνες) των οποίων οι μορφές μοιάζουν κατά κάποιο τρόπο εμπνευσμένες από το Μιχαήλ Άγγελο, ενώ τα φωτεινά χρώματα και η διακόσμηση υποτίθεται πως έχουν εμπνευστεί από την αρχαία ρωμαϊκή ζωγραφική.
Η παρούσα τοιχογραφία απεικονίζει μονάχα τη Γαλάτεια και τους συντρόφους της. Ο Κύκλωπας Πολύφημος απεικονίζεται σε διπλανή τοιχογραφία στην ίδια αίθουσα, φιλοτεχνημένη το 1512 από το Βενετσιάνο ζωγράφο Σεμπαστιάνο ντελ Πιόμπο. Κάθε φιγούρα στον πίνακα δείχνει να αντιστοιχεί σε κάποια άλλη, με κάθε κίνηση να μοιάζει απάντηση μιας άλλης κίνησης στον πίνακα. Τα μικρά αγόρια με τα βέλη του έρωτα, που σημαδεύουν την καρδιά της νύμφης αλληλοσυμπληρώνονται, αλλά και το αγόρι που κολυμπά δίπλα στο άρμα αντιστοιχεί με ένα από αυτά που βρίσκονται ψηλά. Ομοίως και οι θαλάσσιες θεότητες που περιτριγυρίζουν τη νύμφη. Υπάρχουν δύο στο περιθώρια που φυσούν όστρακα και δύο ζευγάρια που ερωτοτροπούν. Την ίδια στιγμή όλες οι γραμμές του έργου δείχνουν να τονίζουν την ίδια την παρουσία της νύμφης. Η ίδια οδηγεί το άρμα της από τα αριστερά στα δεξιά, με το πέπλο της να ανεμίζει προς τα πίσω. Την ίδια στιγμή, ακούγοντας το τραγούδι, στρέφει το κεφάλι και χαμογελά, και όλες οι γραμμές της εικόνας, από τα βέλη των ερωτιδών μέχρι τα ηνία που κρατά, καθιστούν το όμορφο πρόσωπό της στο μέσο της εικόνας.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 2615006631
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές