Η Λιβυκή Σίβυλα, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Η Λιβυκή Σίβυλα, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.637
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Μέσο όρο: 5 (1 γνώμη)

 


Artivity

Εγγύηση αποστολής. Πλουσια θεματολογια από Έλληνες και ξένους ζωγράφους. Η πλούσια θεματολογία σε πίνακες, κάνει την Artivity να ξεχωρίζει, καθώς σίγουρα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τον πίνακα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Λαδοτυπία υψηλής ποιότητας.

Η Λιβυκή Σίβυλα c.1511
Νωπογραφία 395 x 380εκ. Βατικανό, Ανάκτορα του Βατικανού, Καπέλα Σιξτίνα. Επιγραφή ΛΙΒΥΚΗ στη βάση.
Οι Σίβυλλες με την καταγωγή τους, συμβολίζουν την παγκοσμιότητα του ευαγγελικού λόγου. Η Δελφική Σίβυλλα κατάγεται από την Ελλάδα, η Ερυθραία από την Ασία, η Κυμαία από την Ιταλία, η Περσική από τη Μέση Ανατολή και η Λιβυκή από την Αφρική. Από όλες τις Σίβυλλες, η Λιβυκή με τους γυμνούς ώμους, το επιτηδευμένο χτένισμα, τη συστροφή του κορμιού της και το μπούστο που συγκρατείται μόνο από μια ζώνη, είναι χωρίς αμφιβολία η πιο αισθησιακή. Σε μια σπουδή που σήμερα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, ο Μιχαήλ Άγγελος έχει γυμνώσει τη Σίβυλλα και μελετάει έναν προς έναν τους μυώνες του σώματος της. Σε αντίθεση με τον σκεπτόμενο Ιερεμία που εικονίζεται απέναντι, η Λιβυκή Σίβυλλα, ενεργητική και ευκίνητη, σηκώνει ένα βαρύ βιβλίο αλλά πριν ολοκληρώσει τη στροφή του κορμιού της, ελέγχει με το βλέμμα το δεξί πόδι για να σιγουρευτεί ότι στηρίζεται καλά και ακουμπάει το αριστερό σε ένα ξύλινο κιβώτιο για να διατηρήσει την ισορροπία της.
Στο δεύτερο μισό της οροφής, ο Μιχαήλ Άγγελος εισάγει κάποιες μορφολογικές αλλαγές, αυξάνοντας την κλίμακα των νωπογραφιών και σπάζοντας την αυστηρή συμμετρικότητα του πρώτου μέρους. Παρά τη συνολική αρμονική συμμετρία των νωπογραφιών, η διαφοροποίηση στις πέντε υπόλοιπες μορφές (Περσική και Λιβυκή, Δανιήλ, Ιερεμίας και Ιωνάς) είναι εμφανής. Τα αντερείσματα των θρόνων τοποθετούνται πιο χαμηλά, ενώ η συνολική επιφάνεια ανάμεσα στα τριγωνικά τμήματα μειώνεται. Με αυτό τον τρόπο οι διαστάσεις των νωπογραφιών μεγαλώνουν ώσπου φτάνουμε στον Ιωνά, τον τελευταίο προφήτη, ο οποίος αναγκάζεται να γείρει προς τα πίσω προκειμένου να χωρέσει στο μαρμάρινο βάθρο. Αυτή η αύξηση της κλίμακας απαλύνει τη συνολική προοπτική βράχυνση της οροφής, η οποία γίνεται αισθητή μόνο από την πλευρά της εισόδου και εφόσον κοιτάζουμε τις σκηνές από τη Δημιουργία και την Παλαιά Διαθήκη κατά την αντίστροφη από τη χρονολογική τους φορά.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 2615006631
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές