Ζωφόρος του Μπετόβεν: το αγκαλιασμένο ζευγάρι -γ τοίχος (λεπτομέρεια), Γκούσταφ Κλιμτ
Ζωφόρος του Μπετόβεν: το αγκαλιασμένο ζευγάρι -γ τοίχος (λεπτομέρεια), Γκούσταφ Κλιμτ
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4489
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Εκτυπωμενοι πινακες σε καμβά Θέματα ζωγραφικής για το σαλόνι σας. Εγγύηση αποστολής. Ταξιδεύουμε με την Artivity σε ένα υπέροχο κόσμο επιλογών. Σας προτείνουμε το καλύτερο για τον χώρο σας. Σε όλους τους πίνακες, σας παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας εκτύπωση και χρησιμοποιούμε 100% βαμβακερό καμβά και άοσμα, οικολογικά μελάνια.

Ζωφόρος του Μπετόβεν: το αγκαλιασμένο ζευγάρι -γ τοίχος (λεπτομέρεια)
Τελευταίο τμήμα της Ζωοφόρου αντιπροσωπεύει την εκπληρωμένη ευτυχία, η οποία αποδίδεται με μια πληθωρική σκηνή, ιδεώδη ζωγραφική απόδοση του «Ύμνου στη χαρά» του Σίλερ, επενδυμένου με μουσική του Μπετόβεν στο τέλος της Ενάτης Συμφωνίας.
Στίχοι από τον «Ύμνο στην Χαρά»: - Χαρά, υπέροχη ουράνια σπίθα. Αγκαλιά για όλον τον κόσμο. Οι τέχνες μας οδηγούν στο ιδανικό βασίλειο, το μόνο μέρος όπου μπορούμε να γευτούμε την αγνή χαρά, αγνή ευτυχία, τον αγνό έρωτα - .
Η δράση, στο τρίτο και τελευταίο τμήμα της Ζωοφόρου μοιράζεται σε τρεις διαδοχικές ομάδες προσώπων: μια στήλη από γυναικείες μορφές, μια χορωδία αγγέλων από τον Παράδεισο και το αγκαλιασμένο ζευγάρι. Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν και σε αυτή την σκηνή, απαλλαγμένες όμως από τις μοχθηρές και απειλητικές συνδηλώσεις που τις συνόδευαν στον τοίχο των Εχθρικών Δυνάμεων. Οι μορφές είναι αυστηρά στυλιζαρισμένες, σε σημείο ώστε να μοιάζουν και οι ίδιες με διακοσμητικά μοτίβα. Η επανάληψη των προσώπων, των στάσεων και των ενδυμάτων προσδίδει λειτουργικό χαρακτήρα στην όλη σκηνή με αποτέλεσμα οι γυναικείες μορφές να μην μοιάζουν πλέον με μάγισσες, αλλά με ιέρειες. Στην σκηνή κυριαρχεί μια αίσθηση αρμονίας, η οποία τονίζεται από τις κυματοειδείς γραμμές, καθώς και από τα ζωηρά χρώματα, με κυρίαρχο το χρυσό, το οποίο και υποβάλλει την ιδέα του ιερού.
Το αγκαλιασμένο ζευγάρι (που παρουσιάζουμε εδώ), βρίσκεται στην άκρη της συνολική σύνθεσης και προστατεύεται από μια πελώρια «καμπάνα» η οποία περικλείει και μια συμβολική απεικόνιση της Εδέμ. Ο Κλιμτ ακολουθεί και σε αυτή την περίπτωση την ερμηνεία της Ενάτης Συμφωνίας από τον Βάγκνερ, ο οποίος προσέδιδε θρησκευτική σημασία στους στίχους του Σίλερ, υποστηρίζοντας ότι: «σε αυτήν την ένωση με την πανανθρώπινη αγάπη, ευλογημένη από το Θεό, μπορούμε να γευτούμε την πιο αγνή χαρά». Τεχνικά, ο Κλιμτ εναλλάσσει χρωματιστά παστέλ με γραμμές σχεδιασμένες με κάρβουνο, καθώς και λείες ή και ανώμαλες επιφάνειες (εξαιτίας της προσθήκης άμμου) επιφάνειες γυψομαρμάρου με απαστράπτουσες χρυσές.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 2615006631
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές