Ζωφορος Του Μπετοβεν: Πόθος για ευτυχία -α τοίχος (λεπτομέρεια), Γκούσταφ Κλιμτ
Ζωφορος Του Μπετοβεν: Πόθος για ευτυχία -α τοίχος (λεπτομέρεια), Γκούσταφ Κλιμτ
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4473
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στο γραφείο σας. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τους πίνακες στην διάσταση, την τεχνοτροπία και την κατασκευή που σας ταιριάζει. Εκτύπωση σε καμβά και αφίσα, υψηλή ποιότητα και χαμηλή τιμή. Θέματα ζωγραφικής για το σαλόνι σας.

Ζωφόρος του Μπετόβεν (λεπτομέρεια α τοίχου)
Ο Κλιμτ φιλοτέχνησε τη Ζωοφόρο του Μπετόβεν το 1902 με σκοπό να αποτελέσει οργανικό τμήμα της 14 Έκθεσης της Απόσχισης, η οποία είχε στηθεί γύρω από το γλυπτό του Μαξ Κλίνγκερ για τον μεγάλο συνθέτη. Σε μια σειρά από συμβολικές σκηνές που εκτυλίσσονται σε τρεις διαφορετικούς τοίχους, ο Κλιμτ απεικόνιζε την ανθρώπινη αναζήτηση της ευτυχίας που βρίσκει διέξοδο στη τέχνη. Σύμφωνα με ορισμένους μελετητές, η ιδέα του αγώνα που κυριαρχεί στη σκηνή αναφέρεται στη μάχη του Κλιμτ ενάντια στους πολυάριθμους επικριτές του. Στην πρώτη σκηνή που βλέπουμε εδώ – Πόθος για την Ευτυχία – οι ικεσίες του αδύναμου ανθρώπινου γένους, που εκπροσωπούνται από τρεις γυμνές μορφές, απευθύνονται προς τη Δύναμη η οποία ενσαρκώνεται από ένα πάνοπλο πολεμιστή. Η Ευσπλαχνία και η Φιλοδοξία οι οποίες ενσαρκώνονται από τις δυο γυναίκες είναι στραμμένες προς τον πολεμιστή και προβάλλουν πάνω από τους ώμους του. Ο πολεμιστής κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός αδράχνοντας το σπαθί του, σημάδι ότι αποδέχεται την αποστολή.
Στο πρώτο αυτό τμήμα της Ζωοφόρου που βρίσκεται στον πρώτο τοίχο, εμφανίζονται τα γνωρίσματα ολόκληρου του έργου: έντονος διακοσμητικός χαρακτήρας, το περίγραμμα έχει σημασία, ποικιλία στα υλικά και αναφορά σε έργα και καλλιτέχνες του παρελθόντος. Ο Κλιμτ ανέτρεξε σε ένα ευρύτατο φάσμα εικόνων, αντλώντας έμπνευση από διαφορετικές πηγές και αναμειγνύοντας δεξιοτεχνικά το παρελθόν με το παρόν:
• ο πολεμιστής έχει τα χαρακτηριστικά του Γκουστάφ Μάλερ (μεγάλος συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας της Βιέννης)
• η πανοπλία του πολεμιστή είναι αντιγραφή εκείνης του αρχιδούκα Σιγισμούνδου του Τιρόλου που κατασκευάστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα και φυλάσσεται σήμερα στο Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης.
• οι τρεις μορφές που ικετεύουν είναι εμπνευσμένες από τα κάτισχνα πλάσματα του γλύπτη Μιν και του ζωγράφου Χόντλερ
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ετερόκλητα:
• Στην πανοπλία υπάρχουν καρφιά ταπητουργού
• Στη λαβή του σπαθιού υπάρχουν κομμάτια χρωματιστού γυαλιού

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 6978111161
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές