Θανατος Και Ζωη, Γκούσταφ Κλιμτ
Θανατος Και Ζωη, Γκούσταφ Κλιμτ
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4417
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Μέσο όρο: 4 (1 γνώμη)

 


Artivity

Γνωρίζετε ότι με παραγγελίες από 80 ευρω έχετε δωρεάν έξοδα αποστολής σε ΟΛΗ την Ελλάδα; Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στο γραφείο σας. Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στο σαλόνι σας. Εγγύηση αποστολής. Πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας σε προσιτές τιμές.

Θάνατος και Ζωή
Στο Μουσείο Leopold, στη Βιέννη, βρίσκεται το έργο «Θάνατος και Ζωή». Ο Κλιμτ εμπνέεται από παλιές παραδοσιακές σκηνές και καταφέρνει να δημιουργήσει ένα θέμα άκρως σύγχρονο και μοντέρνο. Το έργο αυτό βασίζεται κυρίως από «τον χορό του Θανάτου» το οποίο παρουσιάζει τον θάνατο να υπερτερεί σε όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης. Συνήθως ο Θάνατος παρουσιάζεται να κρατάει είτε μια κλεψύδρα είτε ένα δρεπάνι. Εδώ παρουσιάζεται να κρατάει ένα ρόπαλο και δείχνει πολύ πιο επικίνδυνος και απειλητικός. Το κρανίο κοιτάει τη Ζωή με ανυπομονησία. Η Ζωή αναπαρίσταται από ένα σωρό, αρχιτεκτονικά δομημένα ανθρώπινα σώματα γερόντων, νέων και νεογέννητων. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Θάνατος κυριαρχεί στο ανθρώπινο είδος από γενιά σε γενιά. Διαπιστώνουμε ότι η επικάλυψη των σωμάτων είναι μια διαδοχή που κινείται στο χρόνο αλλά δεν καταλήγει πουθενά. Μοιάζουν σαν να είναι σε έκσταση σαν σε όνειρο και γι αυτό και τα μάτια τους είναι κλειστά. Όλη η ιδέα του υποσυνειδήτου ή της ονειρικής κατάστασης, αναπτύχθηκε εκείνη την περίοδο στην Βιέννη από τον Freud. Βέβαια αν κοιτάξουμε προσεκτικά, βλέπουμε δυο εξαιρέσεις: ένα βρέφος με μάτια ανοιχτά σαν ενστικτώδη κίνηση και τα μάτια μιας νεαράς στα αριστερά της σύνθεσης. Αυτή η κοπέλα μοιάζει με παρανοϊκή σαν σε ψευδαίσθηση. Αυτή η κοπέλα συνιστά αντανάκλαση που τονίζει εκείνη του Θανάτου, έχουν και οι δύο τα χέρια δεμένα μαζί, ο Θάνατος κρατάει το ρόπαλο ενώ κοπέλα το στήθος της. Το ύφος της σύνθεσης είναι χαρακτηριστικό του Κλιμτ. Ο Θάνατος είναι σε σκούρες αποχρώσεις και το σύμβολο του σταυρού παραπέμπει σε εκκλησία, ανάσταση, ή μεταθάνατον ζωή. Ενώ τα χρώματα της Ζωής είναι πιο ζωηρά, με λουλούδια και άλλα διακοσμητικά μοτίβα που υποδηλώνουν ανανέωση. Το μοτίβο της Ζωής, εξομαλύνει όλη την εικόνα.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 6978111161
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές