Προφήτης Ιωνάς, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Προφήτης Ιωνάς, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4406
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Πινακες ζωγραφικης, αντιγραφα. Προσιτές τιμές. Μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Εδώ θα βρείτε πίνακες ζωγραφικής, σε εκτύπωση υψηλών προδιαγραφών, μεγάλη γκάμα επιλογών και προσιτές τιμές. Κλασσικα εργα τεχνης. Πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας σε προσιτές τιμές.

Ο προφήτης Ιωνάς c.1511
Νωπογραφία 395 x 380εκ. Βατικανό, Ανάκτορα του Βατικανού, Καπέλα Σιξτίνα. Επιγραφή ΙΩΝΑΣ στη βάση.
Ο Ιωνάς διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους προφήτες, όχι μόνο εξαιτίας της δυναμικής του στάσης ή των μεγαλύτερων διαστάσεων του, αλλά και επειδή οι κινήσεις του βρίσκονται σε αλληλεπίδραση με τις γειτονικές σκηνές. Ο κορμός του τεντώνεται προς τα πίσω και οι βραχίονες του διασταυρώνονται, δείχνοντας προς τα κάτω, τη διπλανή επιφάνεια με την Τιμωρία του Αμάν. Το συστρεφόμενο κεφάλι σε προοπτική βράχυνση, στρέφεται προς τα πάνω προς την νωπογραφία όπου εικονίζεται ο Θεός να χωρίζει το φως από το σκοτάδι. Με αριστουργηματικό τρόπο, ο Μιχαήλ Άγγελος πετυχαίνει να απεγκλωβίσει τη μορφή του προφήτη από τον περιορισμένο χώρο του βάθρου μετατρέποντας την σε κομβικό σημείο που υποχρεώνει το βλέμμα να ανασυνδέσει το νήμα των σκηνών. Ενώ οι προφήτες και οι Σίβυλλες εικονίζονται με το χαρακτηριστικό προφητικό βιβλίο, ο Ιωνάς συνοδεύεται από δυο χαρακτηριστικά τεκμήρια της ιστορίας, τη φάλαινα και το κλαδί ρίκινου (ρετσινολαδιάς). Ο προφήτης αρνείται την αποστολή του, μέχρι που ο Θεός τον σώζει από τον βέβαιο θάνατο στη θάλασσα, οδηγώντας τον στην κοιλιά μιας φάλαινας που τον μεταφέρει στην ακτή. Σύμφωνα με το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, οι τρεις ημέρες στην «κοιλιά του κήτους» προαναγγέλλουν τις τρεις ημέρες που περνάει ο Χριστός στα έγκατα της γης πριν από την Ανάσταση Του. Ο Ιωνάς δεν προλέγει την έλευση του Μεσσία μέσω κάποιας προφητείας, αλλά με την ίδια του τη ζωή, γι αυτό τοποθετείται πάνω από την είσοδο του ιερού, όπου τελείται το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Το μικρό φυτό στο βάθος, που δεν είναι άλλο από αυτό που έκανε ο Θεός να βλαστήσει ώστε κάτω από την σκιά του να προστατεύεται ο Ιωνάς από τον ήλιο και είναι σύμβολο της απέραντης ευσπλαχνίας του Θεού, που σώζει όποιον προσφύγει στη βοήθεια Του.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 6978111161
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές