Ο Κατακλυσμός (λεπτομέρεια), Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Ο Κατακλυσμός (λεπτομέρεια), Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4392
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Λαδοτυπία υψηλής ποιότητας. Φτιάξτε τον δικό σας πίνακα ζωγραφικής. Πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας σε προσιτές τιμές. Εδώ θα βρείτε πίνακες ζωγραφικής, σε εκτύπωση υψηλών προδιαγραφών, μεγάλη γκάμα επιλογών και προσιτές τιμές.

Ο Κατακλυσμός (λεπτομέρεια) c.1508
Νωπογραφία 280 x 570 εκ. Βατικανό, Ανάκτορα του Βατικανού, Καπέλα Σιξτίνα.
Πρόκειται για την πρώτη σκηνή που ζωγράφισε ο Μιχαήλ Άγγελος, καθώς και για μια από τις πιο περιπετειώδης ως προς το τεχνικό μέρος. Το θέμα είναι πολυσύνθετο, οι μορφές πολλές και η εργασία των βοηθών του δεν τον ικανοποιεί, ενώ σε πολλά τμήματα της νωπογραφίας εμφανίζεται υγρασία και αναγκάζεται να τα ζωγραφίσει από την αρχή. Η ανάγνωση της νωπογραφίας ξεκινάει από τα αριστερά προς τα δεξιά, συνεχίζεται στο κέντρο και ολοκληρώνεται με την Κιβωτό, που διακρίνεται στο βάθος.
Η παρούσα λεπτομέρεια είναι από την κορυφή του λόφου, αριστερά όπου μερικές οικογένειες προσπαθούν απεγνωσμένα να σωθούν (μια καταβεβλημένη γυναίκα με το παιδί της να κλαίει, ένας ηλικιωμένος με τη γυναίκα του, το γιό τους και το μουλάρι τους, δυο νέοι με γυρισμένοι την πλάτη, ένας τρίτος που σκαρφαλώνει στο δένδρο, μια γυναίκα με τα δύο της παιδιά, το ένα στην αγκαλιά της και το άλλο γραπωμένο από το πόδι της. Στην πλαγιά άλλο προσπαθούν να ανέβουν στο λόφο (μια γυναίκα στηρίζει στο κεφάλι της ένα τραπεζάκι με διάφορα αντικείμενα, ένας νέος με ένα σκεύος μαγειρικής στο χέρι, άλλος με ένα βαρύ σάκο στον ώμο, ένας άνδρας που μεταφέρει την εξαντλημένη σύντροφο του στην πλάτη.
Στο βράχο δεξιά, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δραματική. Κάτω από ένα αυτοσχέδιο πέτασμα, μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να προστατευτεί από τους δυνατούς ανέμους και κοιτάζει με αγωνία τη στάθμη του νερού που ανεβαίνει ενώ λίγο πιο μπροστά, ένας άνδρας μεταφέρει με δυσκολία τον πνιγμένο γιο του. Η απόγνωση απελευθερώνει τα πιο κτηνώδη ένστικτα, όταν κάποιοι προσπαθούν να ανέβουν στην βάρκα που διακρίνεται στο κέντρο. Η αντίδραση όσων βρίσκονται μέσα είναι αποκαλυπτική (οι μισοί με ρόπαλα και γροθιές πετάνε τους «εισβολείς» στη θάλασσα ενώ οι υπόλοιπο κρατάνε αντίβαρο). Στο βάθος μερικοί φθάνουν στην κιβωτό κολυμπώντας και προσπαθούν να μπουν (άλλοι από μια σκάλα, άλλοι προσπαθούν να την ανοίξουν με τσεκούρι) ενώ ο Νώε τους παρακολουθεί με ολύμπια ηρεμία. Στην κορυφή της κιβωτού στέκεται το περιστέρι, που όταν εμφανιστεί ξανά η στεριά θα επιστρέψει με ένα κλαδί ελιάς.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 2615006631
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές