Η Κυμαία Σίβυλλα, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Η Κυμαία Σίβυλλα, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4390
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Κλασσικα εργα τεχνης. Εκτυπωμενοι πινακες σε καμβά Σας προτείνουμε το καλύτερο για τον χώρο σας. Αγαπημένοι πίνακες για μοντέρνο χώρο. Η πλούσια θεματολογία σε πίνακες, κάνει την Artivity να ξεχωρίζει, καθώς σίγουρα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τον πίνακα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Η Κυμαία Σίβυλλα c.1510
Νωπογραφία 375 x 380εκ. Βατικανό, Ανάκτορα του Βατικανού, Καπέλα Σιξτίνα. Επιγραφή ΚΥΜΑΙΑ στη βάση.
Οι επιρροές που είχε δεχθεί ο Μιχαήλ Άγγελος από το μίγμα χριστιανικών, πλατωνικών και παγανιστικών αντιλήψεων που κυριαρχούσε στους κύκλους των φλορεντινών ουμανιστών εκφράζεται μεταξύ άλλων στην απόφαση του, να περιλάβει και τις Σίβυλλες στο εικονογραφικό σχέδιο της Καπέλα Σιξτίνα. Οι Προφήτες, ως συγγραφείς της Παλαιάς Διαθήκης αποτελούν τον συνεκτικό δεσμό με τα βιβλικά επεισόδια της οροφής, ενώ οι Σίβυλλες που προέρχονται από την αρχαία Ελληνική και Ρωμαϊκή παράδοση, προλέγουν με τους χρησμούς τους την εμφάνιση και επικράτηση του Χριστιανισμού. Οι σιβυλλικοί χρησμοί ταυτίζονται με τον Απόλλωνα και αργότερα μέσω της παραδοσιακής σύγκρισης Χριστού και Ήλιου με τις αναγγελίες της έλευσης του Μεσσία. Σε σχέση με την παπική εξουσία του Ιούλιου Β’, οι Σίβυλλες αποκτούν επίσης πολιτικοστρατιωτική σημασία. Ενώ οι προφήτες αναγγέλλουν τη Βασιλεία του Χριστού, οι Σίβυλλες χρησμοδοτούν για την τύχη της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Παράλληλα αποστολή και των δυο είναι να εξαναγγείλουν ότι πλησιάζει η εποχή του Ιούλιου Β’ κατά την οποία η νέα χριστιανική Ρώμη θα αναγεννηθεί από την παλιά, στο φως της Αποκάλυψης.
Η Κυμαία Σίβυλλα αποτελεί παράδειγμα αυτής της διπλής πολιτικής και θρησκευτικής σημασίας: ο Βιργίλιος, στην Εκλογή Δ’, της εμπιστεύεται την αποστολή να αναγγείλει τη νέα χρυσή εποχή που εγκαινιάζει το βρέφος που συνέλαβε μια παρθένος (προφητεία, όπως η αντίστοιχη του Ησαία, σχετιζόταν με την έλευση του Χριστού) στην Αινειάδα, τη βάζει να αναγγείλει το θρίαμβο της gens Iulia (γένος Ιουλίων) και τον τερματισμό των αναταραχών με την pax augustea (που παραπέμπει και στην pax Christi και στα πολιτικά σχέδια του Ιουλίου Β, εκπροσώπου του Χριστού και νέου Αυγούστου).
Ο Μιχαήλ Άγγελος έχει σχεδιάσει εδώ μια γυναικεία μορφή που, παρά τα γερασμένα χαρακτηριστικά της, δείχνει μεγάλη ευρωστία (μυώδεις βραχίονες, νευρώδη πόδια, αποφασιστικότητα με την οποία κρατάει το βιβλίο προς το οποίο είναι στρεμμένο το θυμωμένο της πρόσωπο. Εξάλλου τα σκληρά χρώματα των ρούχων της, με τις μεταλλικές αποχρώσεις τους, υπογραμμίζουν τον πολεμικό χαρακτήρα της Σίβυλλας.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 2615006631
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές