Το Προπατορικό Αμάρτημα και η Εκδίωξη από τον Παράδεισο, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Το Προπατορικό Αμάρτημα και η Εκδίωξη από τον Παράδεισο, Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4369
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ποιότητας. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τους πίνακες στην διάσταση, την τεχνοτροπία και την κατασκευή που σας ταιριάζει. Εκτυπώστε την φωτογραφία σας, πατήστε "Οι φωτογραφίες μου" στο κάτω μέρος και δείτε πως. Λαδοτυπία υψηλής ποιότητας.

Το Προπατορικό Αμάρτημα και η Εκδίωξη από τον Παράδεισο c.1509
Νωπογραφία 280 x 570 εκ. Βατικανό, Ανάκτορα του Βατικανού, Καπέλα Σιξτίνα.
Τις τρεις ιστορίες του Νώε διαδέχονται τρεις ιστορίες με τους Πρωτόπλαστους και την Εκδίωξη από τον Παράδεισο, αντιστρέφοντας τη χρονολογική σειρά και ακολουθούν οι σκηνές της Δημιουργίας. Ο Μιχαήλ Άγγελος απέδωσε το Προπατορικό Αμάρτημα και την Εκδίωξη από τον Παράδεισο σε ενιαία νωπογραφία, χωρισμένη σε δυο επιμέρους σκηνές από τον κατακόρυφο άξονα του Δένδρου της Γνώσης, που σύμφωνα με την Βίβλο, βρισκόταν στο κέντρο του παραδείσου.
Στο αριστερό τμήμα απεικονίζεται το Προπατορικό Αμάρτημα. Ο πειρασμός – με γυναικείο πρόσωπο και σώμα και με πόδια που μετατρέπονται σε φίδια και τυλίγονται γύρω από το δένδρο. Για την αναπαράσταση του δένδρου, ο Μιχαήλ Άγγελος έχει επιλέξει μια συκιά, υπενθυμίζοντας τα φύλλα συκής με τα οποία καλύφθηκαν οι πρωτόπλαστοι όταν έφαγαν τον απαγορευμένο καρπό και συνειδητοποίησαν την γύμνια τους. Ορισμένοι μελετητές επισημαίνουν ότι ο Μιχαήλ Άγγελος λησμόνησε να απεικονίσει τον απαγορευμένο καρπό. Ωστόσο αν προσέξουμε καλύτερα, διακρίνουμε τη γυναίκα- φίδι να προσφέρει δυο σύκα στην Εύα, ενώ ο Αδάμ με μια παράλληλη κίνηση δείχνει προς ένα τρίτο σύκο πίσω από το κεφάλι της γυναίκας φιδιού (οι καρποί έχουν το ίδιο χρώμα με τα φύλλα και δεν διακρίνονται εύκολα). Η στάση της Εύας που απλώνει το χέρι της προς το δένδρο, αποκαλύπτει τον ένοχο αισθησιασμό της. Η στειρότητα της στάση της, υποδηλώνεται συμβολικά από τον ξερό καρπό που επαναλαμβάνει τη στάση του σώματος της.
Στο δεξί τμήμα της νωπογραφίας απεικονίζεται η Εκδίωξη από τον Παράδεισο. Ο άγγελος του Κυρίου αποδίδεται σε παρόμοια στάση με τη γυναίκα-φίδι, αλλά ανεστραμμένος γιατί είναι εκπρόσωπος των δυνάμεων του καλού. Ο Αδάμ και η Εύα δεν είναι περήφανοι για την ομορφιά των κορμιών τους όπως πριν και προσπαθούν να κρυφτούν από το αυστηρό βλέμμα του αγγέλου που τους απειλεί με ένα σπαθί. Τα γυμνά τους κορμιά φέρουν ήδη το βάρος της θνητότητας.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 6978111161
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές