Ιουδήθ και Ολοφέρνης (Λεπτομέρεια), Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Ιουδήθ και Ολοφέρνης (Λεπτομέρεια), Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.4278
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Παραλαβή στο χώρο σας. Εκτυπώστε την φωτογραφία σας, πατήστε "Οι φωτογραφίες μου" στο κάτω μέρος και δείτε πως. Κλασσικα εργα τεχνης. Μοναδικές επιλογές μόνο στην Artivity, δίπλα σας κάθε στιγμή. Πλουσια θεματολογια από Έλληνες και ξένους ζωγράφους. Οικονομικές επιλογές για το σαλόνι σας.

Ιουδήθ και Ολοφέρνης c.1509
Νωπογραφία 570 x 970 εκ. Βατικανό, Ανάκτορα του Βατικανού, Καπέλα Σιξτίνα.
Το θέμα της νωπογραφίας προέρχεται από το Βιβλίο της Ιουδήθ. Κατά τη διάρκεια της Ασσυριακής κατοχής, ο στρατηγός Ολοφέρνης, σκοτώνει και τιμωρεί τον ανυπότακτο ισραηλινό λαό. Η Ιουδήθ, χρηστή Ιουδαία και χήρα ονομαστής ομορφιάς, όταν αντιλαμβάνεται ότι οι συμπατριώτες της είναι έτοιμοι να παραδοθούν, παρεμβαίνει και υπόσχεται να τους σώσει. Τη νύχτα συντροφιά με μια υπηρέτρια της, πηγαίνει στο στρατόπεδο των Ασσυρίων, ξελογιάζει τον Ολοφέρνη, τον μεθάει κι όταν αυτός αποκοιμιέται, τον αποκεφαλίζει και φεύγει, παίρνοντας μαζί το καρατομημένο κεφάλι. Το επόμενο πρωί, όταν οι Ασσύριοι αντικρίζουν τον στρατηγό τους αποκεφαλισμένο, τρομοκρατούνται και τρέπονται σε φυγή.
Ο Μιχαήλ Άγγελος επιλέγει τη στιγμή που η ηρωίδα έχει ολοκληρώσει τη φονική πράξη και φεύγει από το στρατόπεδο μαζί με την υπηρέτρια της. Αριστερά ένας φύλακας κοιμάται ακουμπισμένος στην ασπίδα του. Δεξιά στο κρεββάτι το γυμνό σώμα του Ολοφέρνη κείται νεκρό, σχεδόν εξαρθρωμένο από μια έντονη συστροφή, δηλωτική της διαστροφής και της μέθης που φαίνονται να ακολουθούν τον στρατηγό ακόμη και μετά το θάνατο του.
Ο Μιχαήλ Άγγελος λύνει το πρόβλημα της σύνθεσης στην καμπύλη τριγωνικής επιφάνειας μέσω του φωτισμού και εφαρμόζει τους κανόνες της προοπτικής για να σχεδιάσει τον τοίχο του στρατοπέδου και εν συνεχεία τον φωτίζει με ένα έντονο λευκό, φέρνοντας τον έτσι σε πρώτο πλάνο. Σε σχέση με τον κεντρικό άξονα του τοίχου, η Ιουδήθ περνάει από αριστερά, με γυρισμένη πλάτη προς τον θεατή. Ο φωτισμός των ρούχων της μεταδίδει τέλεια την κίνηση της, καθώς ετοιμάζεται να σκεπάσει το κεφάλι του Ολοφέρνη, το οποίο κρατάει η υπηρέτρια της σε ένα δίσκο στηριγμένο στο κεφάλι της. Εδώ ο ζωγράφος για τις γυναικείες μορφές χρησιμοποιεί έντονες χρωματικές εναλλαγές. Το φόρεμα της Ιουδήθ είναι λευκό με ρόδινες ανταύγειες, ενώ στις σκοτεινές ζώνες γίνεται βαθυπράσινο. Αντίστοιχο το φόρεμα της υπηρέτριας από βαθύ κίτρινο στα φωτεινά σημεία, γίνεται πράσινο στις πτυχές.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 6978111161
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές