Η επιστροφή της Ιουδήθ στη Βεθούλη, Σάντρο Μποττιτσέλλι
Η επιστροφή της Ιουδήθ στη Βεθούλη, Σάντρο Μποττιτσέλλι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.2413
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Γνωρίζετε ότι με παραγγελίες από 80 ευρω έχετε δωρεάν έξοδα αποστολής σε ΟΛΗ την Ελλάδα; Αγαπημένοι πίνακες για μοντέρνο χώρο. Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα έργων τέχνης στην Ελλάδα. Αγοράστε εξαιρετικούς πίνακες, τώρα μόνο στην Artivity. Εδώ θα βρείτε πίνακες ζωγραφικής, σε εκτύπωση υψηλών προδιαγραφών, μεγάλη γκάμα επιλογών και προσιτές τιμές.

Η επιστροφή της Ιουδήθ στη Βεθούλη c. 1470
Το έργο αυτό, ήταν ταίρι με τον Πίνακα « Η Ανακάλυψη του πτώματος του Ολοφέρνη», με τον οποίο αποτελούσαν πιθανότατα δίπτυχο. Τα έργα αναφέρονται μαζί στα τέλη του 16ου αιώνα σε μια απογραφή της συλλογής των Μεδίκων. Οι μελετητές συμφωνούν ως προς την απόδοση στον Μποττιτσέλλι, όχι όμως ως προς την χρονολογία, η οποία τοποθετείται πάντως γύρω στο 1470. Θέμα εδώ είναι δυο επεισόδια από τη ζωή της Ιουδήθ, ηρωίδας της Εβραϊκής ιστορίας, η οποία για να γλιτώσει την πόλη της, τη Βεθούλη από την πολιορκία των Ασσυρίων, σκαρφίστηκε ένα σχέδιο. Η ιστορία προέρχεται από τα απόκρυφα της Παλαιάς Διαθήκης: « Η όμορφη και πλούσια χήρα, αφού ντύνεται έτσι ώστε να γίνει ελκυστική κατευθύνεται με την υπηρέτρια της στο στρατόπεδο των εχθρών όπου καταφέρνει να φθάσει μέχρι τον Ολοφέρνη, αρχηγό του αντίπαλου στρατού. Ο στρατηγός την ερωτεύεται και στην προσπάθεια του να την αποπλανήσει, την καλεί στην σκηνή του. Όταν μένουν μόνοι, ο Ολοφέρνης μεθυσμένος αποκοιμιέται και η Ιουδήθ τον σκοτώνει, κόβοντας το κεφάλι του. Μαζί με το μακάβριο τρόπαιο, οι δυο γυναίκες φεύγουν από το στρατόπεδο και επιστρέφουν στην πόλη τους.
Υφολογικά, το πιο σημαντικό στοιχείο εδώ είναι ίσως ο τρόπος με τον οποίο αποδίδεται το τοπίο και οι μορφές που διακρίνονται για την ρυθμική τους κίνηση. Η καθαρή ατμόσφαιρα του τοπίου, όπου οι δυο γυναικείες μορφές μοιάζουν να περπατούν χωρίς καν να αγγίζουν το έδαφος, έρχεται σε σαφή αντίθεση με τον τρόμο που αποπνέει ο άλλος πίνακας.
Το βιβλικό αυτό επεισόδιο, όπου πρωταγωνιστεί η Ιουδήθ, η ηρωίδα που σκοτώνει τον καταπιεστή του λαού της, εμφανίζεται συχνά στην εικονογραφία του 15 αιώνα, ως συμβολική αναφορά στην ελευθερία και στη νίκη επί της τυραννίας. Όσο για το κλαδί της ελιάς που κρατά στο χέρι η Ιουδήθ, αποτελεί σαφή αναφορά στην ειρήνη.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, και στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε διευκρίνιση.
  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 2615006631
  2. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).


Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές