Ο Άγιος Αυγουστίνος στο σπουδαστήριο του, Σάντρο Μποττιτσέλλι
Ο Άγιος Αυγουστίνος στο σπουδαστήριο του, Σάντρο Μποττιτσέλλι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.2397
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Καμβάς, κορνιζαρισμένος ή με πλάτη καμβά. Πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας σε προσιτές τιμές. Ταξιδεύουμε με την Artivity σε ένα υπέροχο κόσμο επιλογών. Εγγύηση αποστολής. Τα μελάνια είναι κατάλληλα για εσωτερικό χώρο, ακόμα και για παιδικό δωμάτιο.

Ο Άγιος Αυγουστίνος στο σπουδαστήριο του c.1480
Ο Άγιος που απεικονίζει εδώ ο Μποττιτσέλλι είναι βαθιά βυθισμένος στους συλλογισμούς του. Ο ζωγράφος προσδίδει στην εικόνα τη στάση της πυρετώδους συγκέντρωσης όπως όφειλε ένας άνθρωπος της σκέψης και διανόησης. Ο Άγιος τοποθετείται στο εσωτερικό του σπουδαστηρίου του, γεμάτο με βιβλία, επιστημονικά όργανα και άλλα αντικείμενα.
Το οικόσημο που απεικονίζεται αναγνωρίστηκε ότι ανήκει στους Vespucci και ειδικότερα στον κλάδο της οικογένειας στον οποίο ανήκε ο πατέρας του Αμέρικο (στον οποίο οφείλει το όνομα της η Αμερική), πιθανός παραγγελιοδότης του έργου. Στο φορτωμένο με αντικείμενα ράφι, υπάρχει ένα ρολόι που δείχνει την ώρα λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, ενώ το έργο λούζεται από το έντονο φως της ημέρας. Η εξήγηση για αυτήν την αντίφαση βρίσκεται σε μια επιστολή που κατά το παρελθόν αποδιδόταν στον Άγιο Αυγουστίνο, στην οποία ο Άγιος έλεγε ότι την ώρα που δείχνει το ρολόι, λούστηκε από το φως και άκουσε τη φωνή του Αγίου Ιερώνυμου. Μόνο αργότερα κατάλαβε ότι ο Ιερώνυμος πέθαινε εκείνη τη στιγμή. Στην αριστερή σελίδα του ανοικτού βιβλίου, ανάμεσα στα γεωμετρικά σχήματα, μπορούμε να διαβάσουμε μια φράση με ομοιοκαταληξία που αναφέρεται σε έναν άγνωστο φρα Μαρτίνο: “Dove e fra Martino? E scappato. E dou e endato? E fuori della porta a Prato”, που σημαίνει: Που είναι ο αδερφός Μαρτίνος; Έχει βγει για λίγο έξω. Που πήγε; Έφυγε από την πόλη του Πράτο.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές