Γενναιοτητα, Σάντρο Μποττιτσέλλι
Γενναιοτητα, Σάντρο Μποττιτσέλλι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.2333
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Σας προτείνουμε το καλύτερο για τον χώρο σας. Οικονομικές λύσεις σε πίνακες ζωγραφικής με την κορυφαία ποιότητα της αγοράς. Εκτύπωση σε καμβά και αφίσα, υψηλή ποιότητα και χαμηλή τιμή. Πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας σε προσιτές τιμές.

Δύναμη c.1470
Το έργο αποτελεί σημείο αναφοράς για τη χρονολόγηση των έργων του Μποττιτσέλλι, καθώς γνωρίζουμε τον λόγο και τη χρονολογία που φιλοτεχνήθηκε αλλά και τον παραγγελιοδότη. Αποτελούσε τμήμα μιας σειράς έξι πινάκων που απεικόνιζαν τις Αρετές και κοσμούσαν την αίθουσα του δικαστηρίου που εκδίκαζε υποθέσεις μεταξύ των εμπόρων της Φλωρεντίας. Ο πίνακας αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην νεανική παραγωγή του καλλιτέχνη. Επιτρέπει τις συγκρίσεις για την εξέλιξη του ύφους του ζωγράφου.
Η Δύναμη είναι έργο που δείχνει σιγουριά στη σύνθεση και μορφοπλαστική δεξιότητα. Είναι πρωτότυπη αναφορικά με την εικονογραφία γιατί απεικονιζόταν γενικά με κράνος, ασπίδα και σπαθί, τα οποία απουσιάζουν εδώ. Αντί αυτού φορά πανοπλία και κρατά σιδερένιο ραβδί. Το φως ψυχρό και διαυγές αντανακλάται από την πανοπλία και κάνει τα μαργαριτάρια που φορά στο κεφάλι ως διάδημα, να λαμποκοπούν (ως ένδειξη αγνότητας), προσδίδοντας παράλληλα γλυπτικότητα στα φύλλα ακάνθου που είναι σκαλισμένα στο θρόνο.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές