Ευαγγελισμός (Ευαγγελισμός του Cestello), Σάντρο Μποττιτσέλλι
Ευαγγελισμός (Ευαγγελισμός του Cestello), Σάντρο Μποττιτσέλλι
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.2317
Μέγιστη εκτύπωση: 120 εκ.
Η γνώμη σου μετράει

 


Artivity

Μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τους πίνακες στην διάσταση, την τεχνοτροπία και την κατασκευή που σας ταιριάζει. Πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας σε προσιτές τιμές. Οικονομικές επιλογές για το σαλόνι σας.

Ευαγγελισμός (Ευαγγελισμός του Cestello) c.1489
Ο πίνακας φέρει ακόμα το αυθεντικό επίχρυσο πλαίσιο που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι παραστάδες στα πλάγια (διακοσμημένες με μανουάλια), στο πάνω μέρος κεφάλια αγγέλων, και στη βάση το οικόσημο της οικογένειας Guardi (το έργο ήταν παραγγελία του Benedetto Guardi σημαντικού δημόσιου λειτουργού, που ανήκε στη συντεχνία των αργυραμοιβών). Η σύνθεση κοσμούσε την αγία τράπεζα στη μοναστηριακή εκκλησία του Cestello.
Η σκηνή διαδραματίζεται σε δωμάτιο με αυστηρές αρχιτεκτονικές γραμμές, γκρίζο τοίχο στο φόντο (από pietra serena) και δάπεδο με κόκκινες πλάκες. Από την πόρτα διακρίνεται ο τρίτος πρωταγωνιστής της σκηνής, το παραποτάμιο τοπίο με γέφυρες και κάστρα που μαρτυρούν βορειοευρωπαϊκές επιδράσεις. Το έργο απηχεί τη φλωρεντινή γλυπτική της εποχής. Αναφορικά με το ύφος διαπιστώνουμε την στροφή στις πιο απλές φόρμες και μια πιο μνημειακή απεικόνιση του χώρου.

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Art by Nikos Costantareas


Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Νέες παραλαβές