Η Artivity είναι ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) στον τομέα εμπορίας και αναπαραγωγής ειδών τέχνης. Ξεκίνησε την εμπορικής της δραστηριότητα το 2014, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Δύο διπλωματούχοι μηχανικοί, δημιούργησαν και υλοποίησαν αρχικά και στη συνέχεια διευθύνουν, συντονίζουν και επιβλέπουν το έμπειρο δυναμικό της Artivity για ένα άρτιο αποτέλεσμα, με εγγύηση ποιότητας. Στόχος μας είναι η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έτσι ώστε να έχουμε μόνιμους και ευχαριστημένους πελάτες, που θα μας συστήσουν σε φίλους τους.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από θέματα και κορνίζες. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα όμως έγκειται στις διαφορετικές επιλογές που προσφέρουμε όσον αφορά τις διαστάσεις, δυνατότητες τελαρώματος και τεχνοτροπία εκτύπωσης. Συνεργαζόμαστε μόνο με Έλληνες προμηθευτές και εγγυόμαστε υψηλή ευρωπαϊκή ποιότητα.

Οι πωλήσεις μας αν και βασίζονται κυρίως στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, εντούτοις, απαντάμε σε κάθε ερώτημά ας μέσω τηλεφώνου ή γραπτής επικοινωνίας.

Η εταιρεία, έχει την έδρα της στην Πάτρα, όπου βρίσκεται ο κεντρικός πυρήνας του εξοπλισμού και των ανθρώπων. Η επιτυχημένη πορεία της Artivity, οφείλεται στην στρατηγικής η οποία θέτει στο κέντρο τον πελάτη και στοχεύει στην ικανοποίηση του τόσο από την εξυπηρέτηση όσο και από τα προϊόντα που διαθέτουμε.


 
Artivity
Επωνυμία: Χαάλαμπος Δημ. Τσιμπούρης
ΑΦΜ: 063800473
Λογιστήριο, Περικλέους 4, Πάτρα
Τηλ. (+30) 2615006631 (+30) 2615006631 (+30) 2615006631
e-mail: info@artivity.gr


 
Δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας:
Ναι
Δυνατότητα αντικαταβολής:
Ναι
Άλλοι τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, PayPal, Πιστωτική κάρτα
Αποστολή:
Με ACS Courier και με εγγύηση άρτιας παράδοσης
Χρόνος ολοκλήρωσης παραγγελιών:
7 έως 10 εργάσιμες ημέρες
Χώρος έκθεσης:
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας


 

Για εμάς, η γνώμη σας μετράει