Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών


Η εμπιστοσύνη σας βρίσκει αντίκρισμα στην Artivity. Όπως και η αξία της αγοράς σας. Προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και μαζί ένα πακέτο μοναδικών υπηρεσιών εντελώς δωρεάν. Το πιο άρτιο σύνολο για να μπείτε στον κόσμο της τέχνης και να μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι.

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν
μεταφορικά

Κερδίστε τώρα όλα τα έξοδα μεταφοράς. Για παραγγελίες με αξία προϊόντων από 80 ευρώ και άνω, ολοκληρώστε την παραγγελία σας με κατάθεση ή με paypal, και η Artivity σας στέλνει τα προϊόντα εντελώς δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για προορισμούς εντός Ελλάδας*.
Εγγύηση παράδοσης

100% Εγγύηση
άψογης παράδοσης

Κάθε παραγγελία σας, έχει 100% εγγύηση ότι θα την παραλάβετε άρτια. Αναβαθμίζουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο και το προάγουμε σε μια σχέση εμπιστοσύνης. Κάθε μας προϊόν έχει άριστη ποιότητα. Φροντίζουμε όμως να έχει και άριστη εξασφάλιση μέχρι να έρθει στα χέρια σας. Αν υπάρξει φθορά κατά την μεταφορά, τότε κάνουμε αντικατάσταση χωρίς καμία δική σας άλλη χρέωση!
Πίνακες ζωγραφικής σε καμβά, κορνίζες, στο mail σας

Προεπισκόπηση στο
e-mail σας

Χωρίς καμία υποχρέωση μπορείτε να μας ζητήσετε να πάρετε προεπισκόπηση στο e-mail σας. Η προεπισκόπηση καλύπτει οτιδήποτε αφορά είτε δική σας εικόνα είτε υπάρχον προϊόν μέσα από τη σελίδα μας. Μπορείτε να μας ζητήσετε διευκρινίσεις για κορνίζες με περισσότερες εικόνες, να δείτε μονταρισμένο το θέμα σας με την κορνίζα να δείτε ένα θέμα σε τρίπτυχο ή όπως αλλιώς.


Επεξεργασία εικόνας

Επεξεργασία
αρχείου

Οι περισσότερες επεξεργασίες σε αρχείο ειναι δωρεάν. Αν χρειάζεται, κάνουμε επεξεργασία, για ν' αλλάξουμε κάποιο σημείο στην εικόνα σας, να κάνουμε ρετούς, να αφαιρέσουμε κάτι, ή να γράψουμε κείμενο, να προσθέσουμε φόντο. Ειδικό γραφιστικό τμήμα πλήρως εξοπλισμένο προσαρμόζει τα πάντα στις επιθυμίες σας. Οι μεταβολές μπορούν να γίνουν ακόμη και στα υπάρχοντα θέματα της βιβλιοθήκης μας. Επίσης κάθε εικόνα μπορεί να μετατραπεί σε δίπτυχο, τρίπτυχο κλπ. Το αποτέλεσμα πάντα ελέγχεται από εσάς πριν μπεί στην παραγωγή.
Διακόσμηση χώρων με προεπισκόπηση

Εξομοίωση σε χώρο
της επιλογής σας

Ξεχάστε τις προκατασκευασμένες σκηνές δωματίων που καμία σχέση δεν έχουν με τα δικά σας, και μέσα σε αυτές εμφανίζονται πίνακες. Μην ψάχνετε να φανταστείτε πως θα είναι κάτι στο δικό σας σπίτι. Ο δικοί σας χώροι είναι οι μοναδικοί και οι πίνακες προορίζονται γι αυτούς! Σε μας στέλνετε μία ή περισσότερες αντιπροσωπευτικές εικόνες, Εμείς προσαρμόζουμε τους πίνακες που σας ενδιαφέρουν σε αυτούς τους χώρους. Τους πραγματικούς τους δικούς σας. Εντελώς δωρεάν. Και σας στέλνουμε τα αρχεία εικόνας στο mail σας για να τα δείτε και να πάρετε μια πληρέστερη ιδέα.


*Σε απομακρυσμένες περιοχές (ελάχιστες περιπτώσεις περίπου στο 5% των προορισμών) ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε από το κοντινότερο γραφείο της courier. Η εγγύηση για την ασφαλή παράδοση όμως ισχύει πάντα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις.