Η αναζήτηση και η εύρεση ενός θέματος είναι μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες. Κατ' αρχήν μπορείτε άμεσα να μας ρωτήσετε αν θέλετε κάτι. Διαθέτουμε σχεδόν τα πάντα, και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το βρείτε. Η βιβλιοθήκη μας περιέχει θέματα των μεγάλων κλασσικών ζωγράφων, θέματα διακόσμησης όπως τοπία, ζώα, αλλά και θέματα για επαγγελματικούς χώρους. Οι εικόνες μας μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη για το σπίτι, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους και εγκαταστάσεις. Για να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε στην αναζήτηση με άμεση επικοινωνία, μπορείτε να δείτε τρόπους εδώ.

Εργαλεία αναζήτησης μέσα από τη σελίδα μας


Για να περιηγηθείτε δείτε τα παρακάτω:

Πλαίσιο αναζήτησης

Πέραν της επικοινωνίας, έχουμε στη σελίδα μας στην κορυφή ένα πλαίσιο αναζήτησης στο οποίο γράφετε τον όρο που σας ενδιαφέρει. Για ονόματα ζωγράφων δοκιμάστε με κεφαλαία ελληνικά γράμματα, (ακόμη κι αν πρόκειται για ξένο ζωγράφο π.χ ΡΕΜΠΡΑΝΤ). Αν πρόκειται για πολύ γενικούς όρους Ιπ.χ ΔΑΣΟΣ, ΓΑΤΑ) δοκιμάστε και στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά. Η βιβλιοθήκη μας περιέχιε πάνω από 20 εκατομμύρια θέματα και γι αυτό μπορεί λόγω μετάφρασης να έχετε διαφορτεικά αποτελέσματα στα αγγλικά.

Περιοχή οπτικής απεικόνισης

Από την αρχική σελίδα έχουμε τέσσερις σειρές απ΄οτις οποίες μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά Ζωγράφο, ανά Ρεύμα τέχνης ή Ζωγράφο καθώς επίσης και κάποιες ενδεικτικές τελευταίες καταχωρήσεις στην βιβλιοθήκη μας. Οι όροι αυτοί εμπλουτίζονται διαρκώς και αφορούν κυρίως ζωγραφικούς πίνακες μεγάλων κλασσικών ζωγράφων.

Περιοχή λίστας όρων

Από την αρχική μας σελίδα, μπορείτε να δείτε, ρολάροντας προς τα κάτω λίστες με έτοιμους όρους. Έτοιμα ονόματα, ζωγράφων, εθνικότητες, ρέυματα τέχνης, περιοχές. Λέξεις  που είναι χρηστικές και οδηγούν σε αποτελέσματα.

ΟΛΗ η βιβλιοθήκη

Θέλετε να δείτε όλη τη ψηφιακή συλλογή μας; Τώρα μπορείτε πατώντας εδώ ξεκινώντας από τις τελευταίες καταχωρήσεις προς τις παλαιότερες.

Περιηγηθείτε στην αναζήτησή μας. Μια συναρπαστική ξενάγηση θα σας δώσεις έναυσμα για σκέψη, και μέσα από τα αριστουργήματα, τα χρώματα, την έκφραση θα σα ψυχαγωγήσει, θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που θέλετε και που ίσως τελικά να προκύψει και κάπως διαφορετικά απ' ότι είχατε σκεφτεί αρχικά!

* Για πληροφορίες, ζητήματα υλικών, κατασκευαστικά, τρόπους πληρωμής, χρόνους αποστολής μπορείτε να δείτε και το χαμηλότερο κάτω μέρος που περιέχει τις γενικές πληροφορίες και στοιχεία για την ενημέρωσή σας.

Εμείς πάντως, όπως και αρχικά είπαμε, είμαστε πάντα εδώ, με ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και τη γνώση να σας βοηθήσουν, Στην Artivity.gr τελικά θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε . Και στην μέγιστη ποιότητα!