Επικοινωνείστε μαζί μας


  1. Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο (+30) 2615006631 ή στο (+30) 2615006631
  2. Απαντάμε σε κάθε σας ερώτηση στο Twitter και Facebook Message Us
  3. Στείλτε μας e-mail στο info@artivity.gr
  4. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε αυτή τη φόρμα συμπληρώνετε πολύ εύκολα μερικά βασικά σημεία και γράφετε κάποια σχόλια, για το θέμα που σας αφορά. Ειδικά για θέματα διακόσμησης σας δίνει διευκόλυνση, γιατί περιέχει μερικές τυποποιημένες ερωτήσεις (όπως π.χ διαστάσεις, τι υλικό θέλετε κλπ).

Όλες σας οι ερωτήσεις απαντώνται από πεπειραμένο προσωπικό. Στην Artivity.gr, μαζί σας βρίσκουμε πάντα την καλύτερη λύση και στην πιο συμφέρουσα τιμή.

* Η φόρμα επικοινωνίας βρίσκεται πάντα και στο τέλος της σελίδας μας στην ενότητα Επικοινωνία, με την εκφώνηση: Πείτε μας τι σκέφτεστε.

* Σημαντικό στοιχείο για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε, είναι να μας έχετε δώσει ένα τηλέφωνο, ή/και μια διεύθυνση δικού σας mail. Στα απαντητικά μας μηνύματα, σας στέλνουμε και αναλυτικές εικόνες προϊόντων, όπως τρισδιάστατες απεικονίσεις πίνακα, μεγενθύσεις των κορνιζών μας, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει ώστε να αποσαφηνιστεί η εμφάνιση του αποτελέσματος της εργασίας μας. Επίσης μπορούμε να σας στείλουμε προεπισκόπηση για να δείτε πως ταιριάζει ένα κάδρο μέσα στο χώρο σας, (και εφόσον μας έχετε προηγουμένως αποστείλει φωτογραφία του χώρου σας).

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται για να ξέρετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Σας βοηθάμε να το δείτε εκ των προτέρων και προχωράμε μόνο αν συμφωνείτε.QR για εύκολη προσθήκη στη συσκευή σας
με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας