Επεξεργασίες για τον καμβά

Για τους πίνακες που δημιουργούμε σε καμβά, η ARTIVITY μπορεί να κάνει επιπλέον πρόσθετες επεξεργασίες με στόχο την καλλιτεχνική αναβάθμισή τους αλλά και τη βελτίωση της αντοχής. Οι επεξεργασίες αυτές είναι προαιρετικές. Ο καμβάς σας, ακόμη και στην κανονική του έκδοση, είναι ένα άρτιο, όμορφο, ανθεκτικό έργο.

Ωστόσο στα εργαστήρια μας, η τέχνη μας οδηγεί και μας εμπνέει για να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε πάντα το κάτι παραπάνω.

Οι επεξεργασίες που έχουμε για τον καμβά είναι δύο μορφών:

Επικάλυψη
με απλό λείο βερνίκι

Επικαλύπτουμε τον εκτυπωμένο καμβά με μία στρώση ειδικού βερνικιού. Το λεπτό αυτό στρώμα έχει λεία όψη και προσθέτει μια διακριτική ελαφριά γυαλάδα, που οπτικά είναι πολύ φιλική στον καμβά. Του ανεβάζει τον χρωματικό τόνο (δηλαδή το contrast). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα χρώματα να φαίνονται πιο ζωηρά. Επιπλέον επειδή η πραγματική εκτυπωμένη επιφάνεια καλύπτεται από το λεπτό στρώμα βερνικιού, αυξάνεται και η προστασία. Τυχόν περιβαντολλογικοί παράγοντες, όπως υγρασία, αλλά και καπνός, σκόνη, δεν έρχονται σε άμεση επαφή με τον καμβά. Επίσης αυξάνεται και η ανθεκτικότητα σε μικρογραντζουνιές και το κάδρο καθαρίζεται και συντηρείται πιο εύκολα.

Λαδοτυπία ή ελαιοεκτύπωση
ή effect πινελιάς

Το παραπάνω βήμα για πιο έντονη καλλιτεχνική υφή. Ο καμβάς, αφού εκτυπωθεί περνιέται με διαδοχικές στρώσεις καλλιτεχνικιών βερνικιών και ελαίων. Αυτά δημιουργούν ένα στρώμα στην επιφάνεια του, που πάνω του, μπορούμε και αναπαριστούμε το απαλό effect της πινελιάς. Τα βερνίκια και τα λάδια, είναι για καλλιτεχνική εφαρμογή και γιαυτό έχουν διαύγεια αλλά είναι και δεκτικά στο σχηματισμό της πινελιάς. Οι τεχνίτες μας προσέχουν πως θα δημιουργήσουν τη ροή και τη φορά των απαλών γραμμών ώστε να εναρμονίζονται με τη θεματολογία. Το effect αυτό είναι μια σημαντική επέμβαση πάνω στο έργο, και γι αυτό πρέπει να το λαμβάνει υπόψη και να τηρεί το στυλ του. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας, κρατάμε το μέτρο και την ισορροπία σε αυτή τη λεπτή και σημαντική επεξεργασία.

Αν λοιπόν θέλετε την πιο επιτυχημένη επεξεργασία για τον καμβά σας εμπειστευθείτε τo atelier ARTIVITY.gr.

Η οργάνωση, ο προσεγμένος χώρος, η εμπειρία των ειδικών μας, εγγυώνται για την καλύτερη έκβαση των εργασιών. Οι καμβάδες μας, τοποθετούνται πριν το τελάρωμά τους σε ειδικά καβαλέτα, με προσεκτικά κατευθυνόμενο φωτισμό. Ο χώρος είναι καθαρός χωρίς σκόνη έτσι ώστε ανεμπόδιστα να εφαρμόσουμε τα βερνίκια. Τα υλικά των βερνικιών, είναι ευρωπαϊκά από τα κορυφαία του χώρου. Οι επικαλύψεις είναι 100% χειροποίητες. Και η λεία είναι χειροποίητη , και φυσικά το effect πινελιάς. Σε ένα τεχνολογικό κόσμο, παντρεύουμε την ποιότητα και την εξέλιξη, με το μεράκι και τη σχολαστικότητα.

Όταν παίρνετε ένα έργο με επικάλυψη βερνικιού, έχει πάνω του πρόσθετη φροντίδα, προσοχή και αγάπη για την τέχνη. Στόχος μας είναι πράγματι να προσθέτουμε κάτι καλό στο μελλοντικό σας απόκτημα κι έτσι να του προσδίδουμε ακόμη περισσότερο, σε ομορφιά.

*Ειδική προσφορά! Η επεξεργασία της λαδοτυπίας, φτάνει τώρα σε σας με όλη την ποιότητα και σε τιμή με έκπτωση -40%.