Για την απόδοση των έργων, αλλά και των δικών σας θεμάτων σε καμβά, χρησιμοποιούμε τα πλέον ενδεδειγμένα μελάνια.

 


Καμβάς

Επειδή και ο τύπος του καμβά διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο, έχουμε μελετήσει τον τρόπο συνεργασίας μελανιών + καμβά. Το σύνολο στο οποίο έχουμε καταλήξει αποτελείται από οικολογικά υλικά κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικό χώρο, και φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον -χωρίς διαλύτες (solvents). Ταυτόχρονα τα μελάνια μας, έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν ζωντανά ΟΛΑ τα χρώματα, και τις διαβαθμίσεις τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει τελικά ένα αρχείο να αναπαραχθεί τέλεια.

Ο πήχης των δυνατοτήτων μας στην ARTIVITY.gr είναι πολύ ψηλά. Καταφέραμε το καλύτερο αποτέλεσμα με σύστημα, και προσεγγίζοντας το θέμα του πίνακα τέχνης συνδυασμένα: Δηλαδή μας απασχόλησε η ποιότητα των μελανιών αλλά και η άψογη συνεργασία τους με το υλικό του καμβά.

Έχουμε καταφέρει όλα αυτά να σας τα προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή, συστηματοποιώντας την παραγωγή αλλά και τις προμήθειες των υλικών μας.

Γι' αυτό απολαμβάνετε διπλό κέρδος: 100% ποιότητα και χαμηλές τιμές!

 


Αφίσα & Φωτογραφία

Χάρη στα ειδικά επιλεγμένα μελάνια, εκτυπώνουμε αφίσες, και φωτογραφίες σε επίσης πολύ υψηλή ποιότητα. Οι υψηλές προδιαγραφές των μελανιών μας, βρίσκουν πεδίο εφαρμογής και σε αυτόν τον τομέα. Μας εξασφαλίζουν ότι θα έχουμε τη μέγιστη δυνατή ανάλλυση και ευκρίνεια στο αποτέλεσμα, χωρίς να δημιουργούνται κόκκοι. Ακόμη εξασφαλίζονται οι αποδόσεις ακόμη και για τις δύσκολες αποχρώσεις. Ελάτε στον κόσμο του καταπληκτικού χρώματος χάρη στην τεχνολογία εκτύπωσης ARTIVITY.gr.