Αναπαράγουμε όλα μας τα θέματα σε αφίσα. Η τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε, προσανατολίζεται στη μέγιστη απόδοση του αποτελέσματος. Το υλικό μας είναι επιλεγμένο φωτογραφικού τύπου χαρτί. Συνεργάζεται άψογα με τα μελάνια, αλλά και με τα εκτυπωτικά μας μηχανήματα που δίνουν μέγιστη ανάλυση. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, στη συνεργατική λειτουργία των υλικών και των μηχανημάτων.

Και στην ψηφιακή εκτύπωση του καμβά, αλλά και στης αφίσας, δεν αρκεί να είναι τέλειο μόνο το ένα συστατικό. Χρειάζεται όλα να είναι επιλεγμένα, εξειδικευμένα, αλλά και συμβατά όλα όσα στοιχεία εμπλέκονται. Οι έρευνές μας έγιναν με στόχο να εξασφαλίσουμε ένα εκλεκτό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί πλήρως το απαιτητικό μάτι. Επιτύχαμε να εκτυπώνουμε (για όλα μας τα υλικά) με γνώμονα τη μέγιστη ευκρίνεια, αλλά και το ρεαλιστικό ζωντανότατο χρώμα.

Η παραγωγή αυτή, είναι απολύτως οργανωμένη, ώστε αν και γίνεται με τα κορυφαία συστατικά, μπορεί να προσφέρεται στην πιο δελεαστική τιμή.

Εμπιστευτείτε την απόδοση ARTIVITY για όλα τα εικαστικά αντικείμενα διακόσμησης και θα νιώσετε την αξία που αποκτά η επιλογή σας. Η καταπληκτική εμφάνιση, και η αίσθηση της ικανοποίησης σας περιμένει! Όλες μας οι εργασίες προστατεύονται και επιτηρούνται από την πιο δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα, που δημιουργεί για εσάς μαζί με εσάς. Ότι και να μας ζητήσετε το εξετάζουμε διεξοδικά. Ιδιαιτέρως αν είναι ένα δικό σας αρχείο, το αναλύουμε και αν χρειάζεται σας στέλνουμε προεπισκόπηση πριν τυπώσουμε. Έτσι έχετε πλήρη άποψη για το αποτέλεσμα εκ των προτέρων.

Γι αυτό προχωρήστε τώρα! Μπορούμε να σας διαφωτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα χωρίς να έχετε καμία υποχρέωση. Μας ενδιαφέρει κυρίως να εξασφαλιστεί η δική σας ικανοποίηση από το αποτέλεσμα και να έχετε τη μέγιστη σιγουριά!

 


Ενδεικτικές εργασίες σε αφίσα / φωτογραφία

  • Αναπαραγωγή θεμάτων από τη δική μας βιβλιοθήκη που μπορείτε να τα αναζηρτήσετε και να τα δείτε μέσα από τη σελίδα μας.
  • Αναπαραγωγή σε διάφορες διαστάσεις πολύ μεγάλων μεγεθύνσεων από φωτογραφίες σε αξιοθέατα ή τοπία.
  • Αναμνηστικές φωτογραφίες από γάμο / βάπτιση κλπ. Πατήστε εδώ και εκτυπώστε την φωτογραφία σας
  • Αναζήτηση από την ομάδα μας για οποιοδήποτε θέμα μας περιγράψετε (αναζητούμε εικόνες και σας στέλνουμε προεπισκοπήσεις)
  • Δημιουργία κάδρων από τα παραπάνω με προσθήκη κορνίζας ή και χάρτινου πασπαρτού.