Προϊόντα


Προσφέρουμε εξαιρετική ποικιλία πινάκων τέχνης, αφισών, κορνιζών και τη δυνατότητα να δημιουργείτε το δικό σας μοναδικό κάδρο, σε οποιαδήποτε μορφή πίνακα ή αφίσας, με ή χωρίς κορνίζα.

Στο Artivity.gr όλα τα είδη έχουν μέγιστη ποιότητα και συνοδεύονται από άρτια εξυπηρέτηση. Το τμήμα πωλήσεων θα βρεθεί πάντα δίπλα σας για να λύσει κάθε απορία, και για να σας δώσει πλήρη άποψη για το αποτέλεσμα της επιλογής σας στο χώρο.

Καμβάς

Κάθε εικόνα μπορεί να αποδοθεί σε καμβά. Έτσι αποκτά καλλιτεχνικό ύφος και γίνεται ένας πίνακας τέχνης. Η δημιουργία ενός πίνακα σε καμβά, είναι μια ξεχωριστή διαδικασία από πολλά βήματα που έχει ανάγκη ιδιαίτερης προσοχής, αλλά και επιλεγμένων υλικών. Μόνο έτσι μπορεί να έχει την τέλεια απόδοση.

Αφίσα

Η αφίσα (ή πόστερ ή φωτογραφία), αποδίδεται με υψηλή ανάλυση, πάνω σε ποιοτικό χαρτί που αναδυκνείει τη ζωντάνια των χρωμάτων. Μα βάση την αφίσα μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα από πλήθος επιλογών πανέμορφα κάδρα, επιλέγοντας να τους τοποθετήσετε κορνίζα, μα ή χωρίς χάρτινο περιθώριο.

Κορνίζα

Στον κατασκευαστικό κομμάτι που αφορά την εικαστική διακόσμηση, προσφέρουμε ποικιλία από ταιριαστά προφίλ κορνίζας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τον καμβά ή την αφίσα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε και μόνη της την κορνίζα (αν έχετε ήδη το εσωτερικό θέμα).

Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας

Όλη η ποιότητα, η σχολαστικότητα, η γνώση μας πάνω στις αναπαραγωγές πινάκων αφισών και ταπετσαριών στο χέρι σας! Για τις δικές σας φωτογραφίες. Αληθινά μπορείτε να κάνετε περισσότερα από όσα φαντάζεστε με τις δικές σας φωτογραφίες. Τυπώστε τώρα σε όποια μορφή επιθυμείτε. Μαζί μας θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επεξεργασίες


Αυξάνουμε τις υπάρχουσες δυνατότητες με μια σειρά επεξεργασιών. Η εφαρμογή τους και η ολοκλήρωσή τους, γίνεται μετά την επιλογή και απόδοση του θέματος σε καμβά, ή σε φωτογραφικό χαρτί. Το δημιουργικό μας τμήμα, γνωρίζει καλά τον τρόπο αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να προκύψει ένα μοναδικά όμορφο αποτέλεσμα. Επιλέξτε τις επεξεργασίες για να δώσετε το κάτι παραπάνω στο έργο σας.

 


Τελάρωμα καμβά

Αυτή είναι μια δεδομένη επεξεργασία για τον καμβά. Δε χρειάζεται να την επιλέξετε ξεχωριστά. Οι καμβάδες μας τελαρώνονται με τρόπο που εξασφαλίζει:

  • Το τέλειο και ομοιόμορφο τέντωμα
  • Τη σταθερότητα στο χρόνο
  • Τη στοιβαρότητα του πλαισίου για να μη σκευρώσει
  • Την τέλεια ολοκλήρωση, ώστε στα πλαϊνά περιμετρικά του πίνακα να μη μένει ατύπωτο υλικό. Έτσι ο καμβάς μπορεί να αναρτηθεί στον τοίχο ακόμη και χωρίς κορνίζα, αποδίδοντας την αίσθηση του ζωγραφικού έργου τέχνης!

Σημειώστε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το τελάρωμα! Εμπιστευτείτε το στα χέρια των τεχνιτών μας. Ξέρουμε να τελαρώνουμε τηρώντας όλους τους κανόνες, αλλά έχουμε και κάτι ακόμη. Οι εργασίες μας και η εμπειρία συμπληρώνονται και από το καλύτερο υλικό για ξύλο τελάρου. Δώσαμε μία ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή αυτού του ξύλου. Πρέπει να είναι γερό, να μη σκευρώνει, να μην προσβάλεται από σαράκι, και να δέχεται τον καμβά αρμονικά για να συνυπάρξει τελικά μαζί του. Καλύψαμε τα πάντα και 100% αποτελεσματικά:

  • Γερό και ανθεκτικό: Επιλέξαμε ξύλο πεύκου. Έρχεται σε αρχικές ράβδους τρίμετρες, από τις οποίες γίνεται η κοπή των τμημάτων του τελάρου σε όποια διάσταση επιθυμείτε.
  • Να μη σκευρώνει: Το πεύκο εκτός από ανθεκτικό αντέχει στο σκεύρωμα. Ωστόσο επειδή έχει ρόζο, αν το χρησιμοποιούσαμε χωρίς ειδική κατεργασία θα δημιουργούσε πρόβλημα στην κοπή των τμημάτων του πλαισίου. Γι αυτό έχει γίνει προ-επεξεργασία και όπου υπάρχει ρόζος αποκόπτεται εκ των προτέρων. Ωστόσο για την αποφυγή του σκευρώματος, χρειάζεται και κάτι ακόμη: Κάθε αρική ράβδος δεν είναι ένα συνεχόμενο ξύλο. Απαρτίζεται από επιμέρους ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΤΑ τμήματα. Δηλαδή είναι ΣΥΝΘΕΤΗ ξυλεία. Γι αυτό η σύνθετη ράβδος είναι πιο ανθεκτική, και απολύτως ευθεία τόσο στην αρχική της συσκευασία όσο και κατά την πορεία, τότε που θα φιλοξενήσει τον καμβά σας και θα βρίσκεται στον τοίχο σας! Η σύνθετη ξυλεία, τόσο σε επιφάνειες όσο και σε μήκη, επιβάλλεται για την αποφυγή του σκευρώματος. Εμείς για τη δουλειά μας, για να έχουμε το καλύτερο προϊόν και το καλύτερο αποτέλεσμα επιλέγουμε ανεπιφύλακτα τη σύνθετη ξυλεία που μας εξασφαλίζει το καλύτερο τελάρο!
  • Να μην προβάλλεται από το σαράκι: Το πεύκο περιέχει ρετσίνι, το οποίο είναι φυσικό απολυμαντικό, συνεκτικό και ταυτόχρονα απωθεί το σαράκι αλλά και την υγρασία. Το τελάρο μας δε προσβάλλεται, και δεν έχει ανάγκη εμβάπτισης σε χημικά αντιμυκητιακά. Γι αυτό είναι και απολύτως φιλικό με το περιβάλλον, και κατάλληλο για τους χώρους σας.
  • Να δέχεται τον καμβά: Ο καμβάς αγκαλιάζει το τελάρο και τεντώνεται από αυτό. Αν όμως οι πλευρές του τελάρου είναι απλά τετράγωνα πηχάκια, ο καμβάς δε νιώθει καθόλου φιλικά σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Ο καμβάς δε θέλει να τυλίγει απλά ένα πηχάκι. Πρέπει από την μπροστινή του πλευρά, να το αγγίζει όσο το δυνατόν λιγότερο. Το προφιλ του τελάρου μας έχει στην μπροστινή του περίμετρο, στην εξωτερική του ακμή, ένα νεύρο. Όπως κοιτάτε τον καμβά από μπροστά, αυτός ακουμπά καθ΄όλη την παρίμετρό του μόνο σε αυτό το νεύρο. Όχι σε όλη την μπροστινή πλευρά του τελάρου.

 


Καλλιτεχνικά βερνίκια για τον καμβά

Στους πίνακες που αναπαράγουμε, εφαρμόζουμε προαιρετικά και επιπλέον επίστρωση βερνικιών. Τα βερνίκια δεν είναι απαραίτητα για ένα πίνακα. Μπορείτε άνετα να τον προμηθευτείτε και χωρίς αυτά. Ωστόσο κάθε πρόσθετη επεξεργασία, έχει σκοπό και δίνει παραπάνω αξία στο αποτέλεσμα. Υπάρχουν δύο τύποι επίστρωσης:

  • Μονό λείο βερνίκι: Ο καμβάς αφού εκτυπωθεί περνιέται με ειδικό καλλιτεχνικό βερνίκι που του προσθέτει προστασία και ανεβάζει ελαφρά το contrast.
  • Πολλαπλά καλλιτεχνικά λάδια (effect πινελιάς ή λαδοτυπία): Ο εκτυπωμένος καμβάς, δέχεται πολλαπλές στρώσεις βερνικιών. Τα βερνίκια εφαρμόζονται διαδοχικά και έχουν ελαφρύ ανάγλυφο effect που προσομοιάζει τις πινελιές.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα καλλιτεχνικά βερνίκια πατώντας εδώ.

 


Επικάλυψη αφίσας με μεβράνη

Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε επικάλυψη της αφίσας με μεβράνη ματ, γυαλιστερή ή υφής καμβά. Αυτή η επεξεργασία συνδυάζεται με το κορνιζάρισμα. Όταν εφαρμόζουμε τη μεμβράνη, πάνω στην αφίσα, αυτομάτως μπορούμε να παρακάμψουμε το τζάμι. Η αποφυγή τοποθέτησης τζαμιού σε ένα κορνιζαρισμένο έργο έχει σημαντικά πλαονεκτήματα που αφορούν τόσο την ασφάλεια όσο και την αντοχή και δειάρκεια στο χρόνο.

Πρόσθετες δυνατότητες για τον καμβά σας


Α) Καμβάς με μονή κορνίζα: Για εσάς που επιθυμείτε το παραπάνω, προσθέστε και κορνίζα στον πίνακά σας. Προσδώστε κύρος, και ομορφιά στο αγαπημένο σας έργο!

Β) Καμβάς με διπλή κορνίζα (εξωτερική + πατούρα εσωτερικά): Με αυτή την επιλογή μπορείτε να τοποθετήσετε διπλή κορνίζα. Πρώτα επιλέγετε τη βασική εξωτερική κορνίζα, αυτή που κυριαρχεί και ορίζει το ύφος που θέλετε. Μετά βάζετε μία ενδιάμεση εσωτερική κορνίζα, που ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΤΑΙ ανάμεσα στον καμβά και στην βασική εξωτερική κορνίζα. Αυτό δίνει ένα ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα για οτ κάδρο σας. Ως εσωτερικές (πατούρες) μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι πολύ λεπτές κορνίζες σε χρυσό ή ασημί για να δώσουν ευχάριστο ενδιάμεσο περίγραμμα.

Γ) Καμβάς με πλάτη καμβά: Φτιάξτε τώρα ένα κάδρο με διπλό καμβά. Το κανονικό τελαρωμένο θέμα, τοποθετείται πάνω σε ένα μεγαλύτερο καμβά που χρησιμεύει ως πλάτη φόντο και προεξέχει περιμετρικά (προτεινόμενο περιθώριο περιμετρικό είναι τα 5 εκατοστά). Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή παραλαμβάνετε ένα σύνθετο κάδρο. Τον κυρίως καμβά, ο οποίος πατάει πάνω σε άλλο ένα τελαρο που λειτουργεί σα φόντο και μπορεί να έχει ότι χρώμα επιθυμείτε. Ο καμβάς είναι σταθερά μονταρισμένος πάνω στην πλάτη και έρχεται έτοιμος να αναρτηθεί

Δ) Καμβάς με πλάτη κορνίζα: Στην ARTIVITY, έχετε τώρα τη δυνατότητα να επιλέξετε τον αγαπημένο σας καμβά να έχει πλάτη κορνίζα. Δηλαδή ο καμβάς πατάει πάνω σε πλατιά κορνίζα, που δεν τον περιστοιχίζει, αλλά κάθεται σα φόντο. Είναι η πιο πρωτότυπη σύνθεση που θα λατρέψετε. Έχουμε ειδικές φαρδιές κορνίζες πάνω στις οποίες μπορεί να πατήσει το κυρίως κάδρο και να δημιουργηθεί ο πιο εξαίρετος πίνακας. Το τελικό κάδρο έρχεται πλήρως συναρμολογημένο στα χέρια σας και είναι έτοιμο να αναρτηθεί στον τοίχο σας.

Υπηρεσίες


Δωρεάν έλεγχος / επεξεργασία της φωτογραφίας σας

Ειδικό γραφιστρικό τμήμα αναλαμβάνει να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες σας, ή γενικά το πρωτότυπό σας, για να το αποδώσουμε σε αφίσα ή σε καμβά. Έτσι διαπιστώνεται εκ των προτέρων αν μπορεί να παραχθεί αποτελεσματικά η μεγέθυνση που επιθυμείτε, με τη καλύτεη ζωντάνια χρωμάτων και ευκρίνεια.

Δωρεάν προεπισκόπηση

Γιά τις επεξεργασίες, και τις ειδικές εκτυπώσεις, σας στέλνουμε προεπισκόπηση ώστε να ξέρετε εκ των προτέρων τι θα παραλάβετε. Σας ενημερώνουμε και περιγραφικά με τυχόν ιδιομορφίες που έχει η εργασία, αλλά και κάνουμε τις απαραίτητες επισημάνσεις που θα βοηθήσουν την ανάδειξη του θέματος και το τελικό βέλτιστο εμφανισιακό αποτέλεσμα. Στείλτε μας τη φωτογραφία του χώρου σας στο info@artivity.gr.

Δωρεάν προσαρμογή στο χώρο

Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες του χώρου σας και να παραλάβετε εικόνες με τους πίνακες ή τις κορνίζες που επιλέξατε προσαρμοσμένους σε αυτές. Έτσι μπορείτε να σχηματίσετε αισθητική άποψη εκ των προτέρων και να προχωρήσετε στην παραγγελία τους έχοντας ακόμη μια παραπάνω όψη.

Δωρεάν αναζήτηση θεμάτων / κατασκευή μακέτας / σύνθεσης

Ζητήστε μας ένα θέμα που θα επιθυμούσατε, περιγράψτε μας γενικά αν θα θέλατε π.χ τοπίο, βουνό, πόλη, θάλλασσα κλπ. Πείτε μας αποχρώσεις ή ότι άλλο χαρακτηριστικό σας αρέσει. Η δημιουργική μας ομάδα αναζητά για εσάς και σας προτείνει εικόνες για να επιλέξετε. Σας προτείνουμε ακόμη και συνδυασμούς, μετατροπές σε πολύπτυχα, ή βρίσκουμε ολόκληρο εικαστικό concept αν θέλετε για να διακοσμήσετε με εννιαίο ύφος την κατοικία σας, ένα επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, κέντρο διασκέδασης κλπ.