Αποστολές και παράδοση προϊόντων


Χρόνος εκτέλεσης

Ο χρόνος ολoκλήρωσης των παραγγελιών, από το εργαστήριο μας, είναι περίπου 4 έως 9 εργάσιμες. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.

 


Έξοδα για παραδόσεις εντός Ελλάδος

Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα του τρόπου εξόφλησης είναι: Αν επιλεγεί αντικαταβολή +7 ευρώ. Αν επιλεγεί πληρωμή με κατάθεση, Paypal ή πιστωτική κάρτα τα έξοδα αυτά είναι μηδέν.

 


Παραδόσεις εντός Ελλάδας

Η αποστολή γίνεται με courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Ενδέχεται σε μερικές απομακρυσμένες περιοχές (ποσοσστό μικρότερο του 10% των περιοχών που αφορούν π.χ μικρούς οικισμούς η νησιά) να χρειαστεί να παραλάβετε το δέμα σας από το κοντινότερο γραφείο της συνεργαζόμενης courier. Εναλλακτικά υπάρχει περίπτωση να αποστείλουμε την παραγγελία σας με άλλο τρόπο με πιθανή μικρή προσαύξηση των ημερών παράδοσης. Ακόμα και σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις είμαστε κοντά σας και εξηγούμε από πριν όλο το σχέδιο παράδοσης. Και βέβαια διατηρείτε πάντα το δικαίωμα, αν δεν ικανοποιήστε από τον προτεινόμενο τρόπο να αναιρέσετε την παραγγελία σας.

Δίνουμε εγγύηση ότι σε περίπτωση βλάβης θα σας αποστείλλουμε εκ νέου τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά, αφού παραλάβουμε πίσω τα είδη που έχουν τη φθορά.Η υπηρεσία αυτή είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

Για να έχετε την κάλυψη εγγύησης χρειάζονται τα εξής απλά βήματα:

  1. Η συσκευασία να ανοίγεται μπροστά στον courier. Αυτό αναγράφεται εμφανώς και στο δέμα.
  2. Σε περίπτωση που δείτε βλάβη το σημειώνετε στο έντυπο αποστολής που συνοδεύει το δέμα σας.
  3. Κρατάτε τη συσκευασία.
  4. Επικοινωνείτε μαζί μας ΑΜΕΣΑ με τηλέφωνο ή με e-mail.

Κάνουμε ότι καλύτερο για να εξασφαλίσουμε το χαμηλότερο κόστος αλλά και την πιο σίγουρη συσκευασία. Προσέχουμε την αποστολή και την παρακολουθούμε μέχρι η παραγγελία να έρθει στα χέρια σας. Είμαστε διατεθιμένοι να σας ικανοποιήσουμε πλήρως.

Σε περίπτωση απώλειας, θα ξαναπραγματοποιήσουμε την αποστολή, ή θα σας επιστρέψουμε το ποσό. Δηλαδή αν ένα αντικείμενο με αριθμό αποστολής καθυστερήσει, και μετά τις μέρες που σας έχουμε πει, δεν έρθει στην πόρτα σας, ή στο οικείο γραφείο της courier, επικοινωνούμε και κάνουμε πλήρη αποκατάσταση. Μαζί μας μπορείτε να αισθάνεστε ότι η συναλλαγή σας είναι κάτι περισσότερο από ηλεκτρονικό εμπόριο. Γιατί σας εξυπηρετούμε προσωπικά και νοιαζόμαστε για σας!

 


Παραδόσεις στο εξωτερικό

Το κόστος αποστολής ξεκινά περίπου από τα 20 ευρώ. Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ανάλογα με τα παραγγελθέντα εμφανίζεται το πλήρες κόστος αποστολής.

Για προορισμούς εξωτερικού οι αποστολές γίνονται μέσω ΕΛΤΑ (Hellenic Post). Σε Ευρώπη, ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από 5 έως 10 εργάσιμες. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το διάστημα αυτό είναι 8 έως 20 εργάσιμες.

Δίνεται επιλογή πρόσθετης αφάλισης του δέματος, για πλήρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης συμβεί κατά τη μεταφορά. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε "secure delivery or full refund". Με αυτή την κάλυψη μπορείτε να λάβετε επιστροφή της αξίας των προϊόντων και των μεταφορικών, ή επανάληψη εκ νέου της αποστολής. Για να λειτουργήσει η εγγύηση χρειάζεται να μας ειδοποιήσετε άμεσα και : α) φωτογραφία των αντικειμένων, β) του αποδεικτικού παραλαβής, και γ) κράτηση της αρχικής συσκευασίας, ώστε να είναι εφικτή η επιστροφή του αντικειμένου.
Από τη μακρόχρονη, εμπειρία μας μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα αποστολής έχει πιθανότητα λιγότερο από 1%. Ακόμη όμως κι αν παρουσιαστεί επιλύεται σίγουρα.

Επιθυμούμε πάντα να αισθάνεστε και να είστε πλήρως καλυμμένοι και βέβαιοι για την αγορά σας! Οι υπηρεσίες μας αφιερώνονται 100% σε σας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις διαδικασίες αποστολής, μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και κάποιος θα σας εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατόν.