Εξασφαλισμένος τρόπος αποστολής και παράδοσης των προϊόντων

Στέλνουμε με courier σταθερής συνεργασίας η οποία γνωρίζει την ιδιαιτερότητα των προϊόντων μας και τα προσέχει ιδιαιτέρως. Καλύπτουμε με ασφάλεια όλη την Ελλάδα*. Συσκευάζουμε τα είδη μας με υλικά συσκευασίας που ενδείκνυνται για πίνακες και αντικείμενα τέχνης. Με τη σωστή συσκευασία προσφέρουμε άλλο ένα ατού στην ασφάλεια.

* Στο 90% των προορισμών μπορεί απρόσκοπτα να εκτελεστεί η αποστολή μέχρι την διεύθυνσή σας. Για ένα μικρό ποσοστό περίπου 10% υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνετε παραλαβή από το κοντινότερο γραφείο της μεταφορικής. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για να γνωρίζετε τυχόν ιδιαιτερότητα πριν κάνουμε την αποστολή.

 


Εγγύηση σωστής παραλαβής παραγγελίας

Εγγυόμαστε ότι η παραγγελία σας θα φτάσει στα χέρια σας 100% άθικτη. Αν έχει συμβεί φθορά αντικαθιστούμε το φθαρμένο είδος χωρίς άλλη επιβάρυνση προς εσάς.

* Πρέπει να έχετε φυλάξει την αρχική συσκευασία ώστε να είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.

Για να έχετε την κάλυψη εγγύησης χρειάζονται τα εξής απλά βήματα:

  1. Η συσκευασία να ανοίγεται μπροστά στον courier. Αυτό αναγράφεται εμφανώς και στο δέμα.
  2. Σε περίπτωση που δείτε βλάβη το σημειώνετε στο έντυπο αποστολής που συνοδεύει το δέμα σας.
  3. Κρατάτε τη συσκευασία.
  4. Επικοινωνείτε μαζί μας ΑΜΕΣΑ με τηλέφωνο ή με e-mail.

 


Προσωπική εξυπηρέτηση και απάντηση σε κάθε σας απορία

Ακόμη κι αν έχετε κάποια ερώτηση γύρω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επιλύουμε κάθε απορία σας, σας εξηγούμε τα πάντα σας στέλνουμε όλες τις απαραίτητες αποσαφηνιστικές απαντήσεις. Μόνο αφού έχουμε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, προχωράμε στην εκτέλεση της παραγγελίας.

 


Εξασφάλιση πελάτη

Με την ιδιαίτερη φροντίδα του δέματός σας στην καλύτερη εφικτη συσκευασία, με την προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε σας απορία, και με την μοναδική ποιότητα στα είδη μας, εξασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Μαζί μας είστε σίγουροι. Ότι θα έχετε το καλύτερο με διαφορά. Ο τοίχος σας μας εμπνέει. Βλεπουμε τις ανάγκες σας μέσα από τα δικά σας μάτια. Σας ακούμε και επικοινωνούμε μαζί σας. Αυτό το πακέτο ολικής εξυπηρέτησης, ποιοτικών ειδών, ανθρώπινης επικοινωνίας και εξασφαλισμένης αποστολης το βρίσκετε μόνο στο ARTIVITY.gr!

 


Ποιότητα προϊόντων

Στο εργασηριο μας έχουμε ότι χρειάζεται για να κατασκευάζουμε τα καλύτερα είδη. Η επιτυχία μας συνίσταται:

  • Στο ειδικευμένο προσωπικό
  • Στην αγάπη για την εργασία πάνω στην τέχνη
  • Στον σύγχρονο εξοπλισμό

 


Χρόνοι εκτέλεσης

Χρειαζόμαστε περίπου 3 - 8 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας. Μετά την ολοκλήρωση κάνουμε τη συσκευασία, με τον καλύτερο τρόπο. Πολλαπλά στρώματα προστατευτικού υλικού αγκαλιάζουν τα κάδρα σας, τις αφίσες, τους πίνακες σε μια ασφαλέστατη συσκευασία, για να τους συνοδέψουν με σιγουριά μέχρι τα χέρια σας. Και φυσικά πάντα με το μαξιλάρι της ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Η παραγγελία σας χρειάζεται μετά την αποστολή μία έως δύο εργάσιμες για να φτάσει στα χέρια σας*.

* Ισχύει για το 90% των προορισμών. Υπάρχει περίπτωση για ελάχιστες περιοχές ο χρόνος αποστολής να είναι λίγο μεγαλύτερος, ή η παράλαβή να πρέπει να γίνει από το οικείο γραφείο της courier.Για τις ελάχιστες αυτές περιπτώσεις σας ενημερώνουμε διεξοδικά πρίν από την εκτέλεση της παραγγελίας. Πάντα έχετε πλήρη επίγνωση, πλήρη έλεγχο όλων των ενεργειών.