Η δική σας εκτύπωση


Σας προσφέρουμε όλες τις δυνατότητες για να αποκτήσετε στη μορφή που επιθυμείτε οποιοδήποτε θέμα, από τη δική μας ποικιλία ή και από δικό σας αρχείο.

Για τα δικά σας θέματα σας ενδιαφέρει πριν ξεκινήσετε, να ξέρετε τα εξής:

  1. Εξετάζουμε και φροντίζουμε σχολαστικά κάθε περίπτωση δικής σας εκτύπωσης, και σας ενημερώνουμε με προεπισκόπηση. Έτσι θα έχετε πλήρη γνώση και άποψη για το αποτέλεσμα εκ των προτέρων. Θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση μόνο αφού μας δώσετε το ΟΚ.
  2. Τα αρχεία που αποστέλλετε, μένουν εμπιστευτικά και ιδιαίτερα μόνο για εσάς. Η σελίδα μας δεν κοινοποιεί, ούτε διαμοιράζει αρχεία χρηστών. Ωστόσο αν εσείς το θελήσετε, μπορείτε να κάνετε post τα δικά σας αρχεία στα κοινωνικά σας προφίλ (π.χ facebook). Αυτό γίνεται μόνο αν εσείς το αποφασίσετε, και ισχύουν οι κανόνες που διέπουν την κοινοποίηση περιεχομένου στα κοινωνικά μέσα.

Για να ξετυλιχτούν οι δυνατότητες προσαρμογής της εικόνας σας αποφασίστε αν θέλετε Αφίσα ή Καμβά (*μπορείτε αργότερα να δοκιμάσετε σε οποιοδήποτε υλικό, η τωρινή σας απόφαση χρειάζεται μόνο για γίνει έναρξη της διαδικασίας).

  • Κάνετε εγγραφή μέλους, ή αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας (ως χρήστης, θα έχετε το δικό σας ιδιαίτερο χώρογια να στείλετε την εικόνα σας και να τοποθετηθεί στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ σας. -Τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ είναι προσωπικά και δεν κοινοποιούνται όπως έχουμε αναφέρει παραπάνω.
  • Αφού έχετε συνδεθεί, από την αρχική οθόνη, στη στήλη εργασιών αριστερά, κάνετε κλικ στην ΑΦΙΣΑ ή στον ΚΑΜΒΑ.
  • Μόλις μεταφερθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει εκεί αριστερά στην σχετική στήλη, βλέπετε Τα Αγαπημένα μου με το εικονίδιο της καρδιάς. Σε αυτό μπορείτε να κάνετε κλικ για να ανεβάσετε μια εικόνα.
  • Αφού ανέβει επιτυχώς η εικόνα σας θα μπορείτε να τη δείτε μέσα στα αγαπημένα. Κάνετε κλικ πάνω τηςγια να ζητήσετε τον τρόπο και τις διαστάσεις που επιθυμήτε να την αποκτήσετε.