Εισαγωγή

Μέλημά μας είναι να φτάσουν τα κάδρα με ασφάλεια στον προορισμό. Κάθε συνεργασία και ενέργεια αποκοπεί στην επίτευξη αυτού του στόχου. Η ARTIVITY συνεργάζεται με την COURIER SPEEDEX, η οποία διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο διανομών.

Μεταφορικές
Η ARTIVITY συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες courier που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά. Ενημερώνει τους μεταφορείς για την ιδιαιτερότητα των δεμάτων. Με την εκάστοτε συνεργαζόμενη Courier (και μόνο με αυτήν) είναι εφικτή και η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή. Για ιδιαίτερες αποστολές, κατόπιν ζήτησης του πελάτη, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι, με επιφύλαξη της ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ισχύει μόνο με τις μεταφορικές επιλογής της επιχείρησης.

Τρόπος συσκευασίας

Με την εμπειρία μας γνωρίζουμε 100% τον τρόπο για να εκτελέσουμε την πιο ασφαλή συσκευασία. Αποτελεί ένα μέρος της επιτυχίας μας, και βάση για την αμοιβαία εμπιστοσύνη με το κοινό μας.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Ο πελάτης εφόσον έχει πραγματοποιήσει άνοιγμα λογαριασμού, μπορεί να βλέπει τα στοιχεία της παραγγελίας του μέσα από την ιστοσελίδα. Κατά την αποστολή και μετά, ενημερώνεται με SMS το οποίο περιέχει στοιχεία ιχνηλάτισης για την πορεία αποστολής. Επίσης το τμήμα πωλήσεων βρίσκεται στην διάθεση των συναλλασμένων για οποιαδήποτε ενημέρωση / διευκρίνιση.

Εγγύηση αποστολής

Την αποκαλούμεΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ“. Την έχουμε για να σας εξασφαλίσουμε την πιο άνετη αγοραστική εμπειρία. Χωρίς ψιλά γράμματα. Κατευθείαν από την ARTIVITY. Είναι σαν να είμαστε δίπλα σας. Νιώστε την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη. Ασχοληθείτε μόνο με την παρόρμηση της διακόσμησης. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς!


Η ARTIVITY δεν φοβάται να σας εγγυηθεί για τις παραλαβές σας. Είναι δίπλα σας και με τις καλύτερες μεθόδους αποστολής.