Με την εγγύηση κορυφαίας ποιότητας

Η Artivity χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για την ψηφιακή απόδοση των θεμάτων:

  1. Καμβάς. Ανθεκτικός, βαμβακερός η καλύτερη επιλογή για φυσική, παραστατική απόδοση. Εξαιρετικά ανεξίτηλος, πλήρως συνεργαζόμενος με τα οικολογικά μελάνια. Ικανός να απεικονίσει τέλεια τους χρωματικούς τόνους.
  2. Μελάνια. Μαζί με την επιλογή του καμβά, έχουμε ξεχωρίσει και τον καλύτερο τύπο από μελάνια. Προσφέρουμε, χρώμα, αντοχή και οικολογική συμπεριφορά. Εξασφαλίζουμε ότι σε συνδυασμό με τον καμβά, θα λάβετε ένα έργο που αντέχει, που είναι όμορφο, που μπορεί να μπει στον οικιακό χώρο, στο παιδικό δωμάτιο, στο γραφείο. Η βάση του είναι ήπια, απαλαγμένη από ισχυρά χημικά. Όμως έχει τη σωστή σύνθεση ώστε συνεργαζόμενο με το βαμβακερό καμβά, να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα στην τελική εμφάνιση και αντοχή.
  3. Τελάρο. Με την μεγάλη εμπειρία και στο κομμάτι της κατασκευής, έχουμε καταλήξει στη χρήση ξύλου από πεύκο, με ειδική διατομή (τραπεζοειδή). Μέσα από το εργαστήριο, ξέρουμε πολύ καλά πώς πρέπει να εργαστούμε σε ένα κάδρο με καμβά, ώστε να προσφέρουμε πέραν της τέλειας εικόνας, και το απαραίτητο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα τεντώσει το έργο. Οι τεχνίτες μας άλλωστε έχουν εμπειρία και απόλυτη γνώση της εργασίας τελαρώματος. Γι αυτό ο πίνακας ARTIVITY δεν έχει αντίπαλο και στην ποιότητα τελαρώματος.

Η πιο παραστατική απόδοση

Γνωρίζουμε πολύ καλά</α>, ότι δεν αρκούν μόνο τα υλικά για να φτιαχτεί το τέλειο έργο σε πίνακα καμβά. Γι αυτό διαθέτουμε ειδικό γραφιστικό τμήμα που αναλαμβάνει την αναβάθμιση του έργου ταυτόχρονα με τη διαφύλαξη της καλλιτεχνικής υφής.

  1. Το γραφιστικό τμήμα ξέρει τι χρειάζεται για να έχετε ζωντανούς χρωματικούς τόνους και άριστη ανάλυση. Χρησιμοποιούμε λογισμικό που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά, έτσι ώστε να περάσουμε όλη την τεχνογνωσία μας στο αποτέλεσμα.
  2. Προαιρετικά, στο κατασκευαστικό / καλλιτεχνικό μας τμήμα, εκτελούμε χειροποίητες εργασίες επιπλέον φινιρίσματος. Αν και δεν είναι απαραίτητες, έχουμε δύο τρόπους επικάλυψης του καμβά:
    • α) Λείο βερνίκι. Φτιάχνουμε ένα μίγμα λεπτόρευστου βερνικιού με οικολογική βάση, διάφανο και ανθεκτικό. Με αυτό στρώνουμε το έργο μετά την εκτύπωση (μονή στρώση). Τα πλεονεκτήματα είναι: Προστασία της επιφάνειας του βαμβακερού καμβά, προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, ευκολότερο καθάρισμα, αύξηση αντοχής.
    • β) Βερνίκι λαδοτυπίας. Ειδικό υλικό (που σε απλούστερη μορφή χρησιμοποιούν οι ζωγράφοι και στα δικά τους έργα για τον εμπλουτισμό των ακρυλικών χρωμάτων τους), με το οποίο επιστρώνουμε τον εκτυπωμένο καμβά. Γίνονται πολλαπλές στρώσεις με αποτέλεσμα να αποδίδεται ένα απαλό effect πινελιάς. Ισχύουν όλα τα πλεονεκτήματα του Λείου βερνικιού, μάλιστα ενισχυμένα, και ακόμη γίνεται και αισθητική αναβάθμιση, λόγω του αππαλού effect. Να σημειώσουμε βέβαια ότι η πεινελιά είναι πολύ απαλή, και με το υλικό του λαδιού το οποίο είναι απολύτως διάφανο. Επειδή και η προσδίδουσα υφή είνια δέκατα του χιλιοστού, δεν επεμβαίνουμε στο έργο, δεν αλλάζουμε την αισθητική του, αλλά διακριτικά αφήνουμε μια δημιουργική νότα, σχεδόν αδιόρατη, αλλά που προσθέτει καλλιτεχνική αξία.