Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας | Πίνακες ζωγραφικής, καμβάς, λαδοτυπία, αφίσα, κορνίζα
Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας
Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας
Κωδικός προϊόντος: ΚΩΔ.6775
Μέγιστη εκτύπωση: 500 εκ.

Λέξεις κλειδιά

*** Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε διάσταση, από τις ρυθμίσεις στο επόμενο βήμα ***

Εκτυπώστε τις δικές σας φωτογραφίες σε καμβά ή αφίσα. Προαιρετικά έχετε και δυνατότητα κορνίζας, και καλλιτεχνικών βερνικιών. Σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε, ακόμη και σε δίπτυχο, τρίπτυχο, ή οποιοδήποτε πολύπτυχο. Για όλα μπορείτε να έχετε προεπισκόπηση του αποτελέσματος και πλήρη ανάλυση στο e-mail σας.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία, ελέγξτε τις ρυθμίσεις στο δεξί μέρος της σελίδας, για να βάλετε τις προδιαγραφές που επιθυμείτε. Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα αυτά, πατήστε ΑΓΟΡΑ και προχωρήστε στην καταχώρηση των στοιχείων παραλήπτη. Ολοκληρώστε την παραγγελία.

Μετά θα μας στείλετε το αρχείο εικόνας στη διεύθυνση e-mail artivity.gr@gmail.com

Ένα εξειδικευμένο γραφιστικό τμήμα, κάνει επεξεργασία, και εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης σας κάνουμε ενημέρωση σε όποιο βήμα χρειάζεται. Έτσι ξέρετε πάντα όλα τα απαραίτητα στοιχεία πριν γίνει η εκτύπωση. Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη βελτίωση των εικόνων αν υπάρχει ατέλεια. Αν το αρχείο δεν έχει την απαραίτητη ανάλυση για να επιτευχθεί το μέγεθος που ζητάτε επίσης σας ενημερώνουμε. Έτσι πάντα θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

*** Επιλέξτε κάποιο από τα παρακάτω πλήκτρα (όλες οι δυνατότητες) για το επόμενο βήμα ***

Αγοράστε αυτό το θέμα σε πίνακα ζωγραφικής ή αφίσα
Μπείτε στην οθόνη επιλογών του καμβά ή της αφίσας και κατασκευάστε το τέλειο έργο!
Ή
Αγοράστε επιλέγοντας από μερικές προτάσεις
Παρακάτω εμφανίζουμε μερικές προτάσεις με έτοιμες επιλογές. Σας φέρνουν πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα,
αλλά πάντα μπορείτε να το τροποποιήσετε στην σελίδα που θα μεταφερθείτε.

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Φυσικά. Εδώ στην artivity μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ιδανικού σας κάδρου. Για να δείτε όλες τις δυνατές επιλογές, πατήστε στην επιλογή "Καμβάς" ή "Αφίσα" στο πάνω μέρος. Στην εργαλειοθήκη δεξιά της οθόνης στην καρτέλα "Διαστάσεις & επιλογή τύπου" και συγκεκριμένα στις “Διαστάσεις εκτύπωσης” επιλέγουμε Προσαρμοσμένες διαστάσεις, και ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί όπου μπορείτε να βάλετε τις δικές σας διαστάσεις. Η προσομείωση θα ακολουθήσει τις επιλογές σας, παραμορφώνοντας πιθανόν την εικόνα. Δεν υπάχει όμως λόγος ανησυχίας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Το καλλιτεχνικό μας τμήμα, την εξετάζει, και σε περίπτωση που υπάρχει παραμόρφωση θέματος, σας φτιάχνει λεπτομερής προεπισκόπηση και σας το στέλνουμε να το δείτε ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Τίποτα δεν προχωράει αν πρώτα δεν ικανοποιηθείτε απόλυτα. *Υπάρχει η δυνατοητα κατόπιν συνεννόησης, να ζητήσετε διαστάσεις ακόμη και με δεκαδικό (πχ 55,4 Χ 67,2 εκ.)
Πλαϊνή εκτύπωση καμβά
Στον τελειωμένο πίνακα, η επιφάνεια η πλαϊνή, δηλαδή η εξωτερική περίμετρος του καμβά, είναι εκτυπωμένη, για αισθητικούς λόγους. Έτσι ολοκληρώνεται το φινίρισμα. Ο καμβάς σας πλέον μπορεί να αναρτηθεί ακόμη και χωρίς κορνίζα: Απευθείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το κόστος συσκευασίας και αποστολής είναι 7 ευρώ (εντός Ελλάδος). Αφορά ολόκληρη παραγγελία, ακόμη κι αν περιέχει περισσότερα του ενός αντικείμενα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με το πλήθος των εμπορευμάτων και τον προορισμό. Ωστόσο για οτιδήποτε προκύψει σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων. Στόχος μας είναι να έχετε την πιο απροβλημάτιστη αλλά και οικονομική παραλαβή για τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας τυγχάνει δωρεάν εξόδων αποστολής, λόγω προωθητικής ενέργειας, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση στο καλάθι αγορών σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με ACS Courier. Σας ενημερώνουμε τη μέρα που το δέμα σας ξεκινάει από τα κεντρικά μας και σας δίνουμε και αριθμό ανίχνευσης δέματος (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε την πλήρη πορεία. Η διάρκεια ταξιδιού της παραγγελίας για προορισμούς εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτετε να διαβάσετε εδώ.
Το λογότυπο της εταιρείας μας (Artivity) ή συνεργαζόμενης εταιρείας (Bigstock) δεν θα υπάρχει στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο χρόνος ολoκλήρωσης, κυμαίνεται από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Οι εκτυπώσεις αφισών ολοκληρώνονται συνήθως σε 4 έως 5 εργάσιμες. Ο καμβάς σε 6 περίπου εργάσιμες αν δεν έχει βερνίκια και σε 7 έως 9 αν έχει και επξεργασία βερνικιών. Αυτό το διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση και ποιότητα των προϊόντων.
Ναι, εδώ στην Artivity μπορείτε να εκτυπώσετε την δική σας φωτογραφία με τις ίδιες δυνατότητες και επιλογές που βλέπετε στην σελίδα. Συνδεθείτε στην σελίδα μας πατώντας “Είσοδος & Εγγραφή” και στην συνέχεια πατήστε “Αγαπημένα μου” κάτω από το καλάθι, Στην σελίδα που θα φορτώσει μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας. Εναλλακτικά, στείλτε μας την εικόνα στη διεύθυνση artivity.gr@gmail.com μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για λεπτομέρειες.


Φίλτρα επιλογών - λέξεις αναζήτησης  

Ζωγράφος


Ρεύμα ή είδος ζωγραφικής


Εθνικότητα καλλιτέχνη


Τοποθεσία


NewsletterΌλες οι παρακάτω πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς
και δεν δίνονται σε τρίτους.

* υποχρεωτικό πεδίο
/ ( Ημέρα / Μήνας )